Magic Portals

Magic Portals is een zeer mooie online gokkast, die is gemaakt door de softwareontwikkelaar NetEnt. NetEnt staat bekend om de kwaliteit van de gokkasten die zij leveren. Naast het feit dat de gokkasten altijd heel goed werken, zien ze er ook nog eens erg goed uit. Deze Gokkast heeft een bijzonder thema, dat is gebaseerd op de magische wereld. Toverstokken, heksen en bezemstelen, er is veel magisch te zien bij deze gokkast. Ook in het spel zelf kun je de magie terugvinden, met de Magic Portals Feature. Wat deze functie inhoudt, en wat je nog meer kunt doen met deze gokkast vind je op deze pagina.

 

Inzet en winlijnen

Magic Portals is een gokkast met 25 actieve winlijnen. Deze winlijnen lopen over 5 rollen en 3 rijen, resulterende in 15 symbolen. Hoe meer winlijnen er actief zijn, hoe groter je kans op winst. Je verdient namelijk alleen geld als je een winnende combinatie maakt op een winlijn die actief is. Je zet ook geld in per winlijn. Overigens kun je de hoogte van je inzet op meerdere manier bepalen. Je zet een aantal munten in per winlijn, variërend van 1 tot 10. De waarde van de munten kun je ook bepalen, van 1 cent tot 1 euro. De winlijnen op deze netent gokkast zijn te deactiveren. Dit houdt in dat je speelt met een minimum van 25 cent per ronde, en een maximum van 250 euro per ronde. Als je niet zeker weet hoeveel je moet inzetten, kun je Magic Portals gratis uit proberen. Op deze manier kun je, zonder dat het je geld kost, het juiste niveau van inzet bepalen.

Bonusfuncties en free spins op Magic Portals gokkast

Naast wildsymbolen heb je ook Magic Portals symbolen bij Magic Portals. Deze symbolen zijn nog een stuk krachtiger dan wildsymbolen. Als je 2 dezelfde symbolen krijgt in de Magic Portals, wordt elk identiek symbool veranderd in een wildsymbool. Hiermee kun je dus logischerwijs een hoop geld winnen. Al met al is Magic Portals een gokkast die zeker niet gaat vervelen. Het thema is erg mooi en er zijn genoeg features die het spelen van de gokkast leuk maken. Zeker het uitproberen waard dus!