Icy Wonders

Ben je een fan van winterse taferelen? Dan is Icy Wonders een uitstekende gokkast voor jou. Het thema van deze gokkast is volledig in winterse sfeer, van de symbolen tot de achtergrondgeluiden. Als je deze gokkast opent waan je je gelijk in de sneeuw! Naast het mooie thema heeft deze gokkast natuurlijk nog een stuk meer te bieden. Naast het plezier speelt men uiteraard ook op gokkasten om mooie winsten te maken. Dit kan dan ook zeker bij deze gokkast. Naast de normale winsten kun je geld verdienen in bonusgames, en kun je zelfs 2 jackpotten winnen!

 

Inzet en winlijnen

We zullen je wat basisinformatie geven over de gokkast Icy Wonders. Deze gokkast is gemaakt door NetEnt, de grote online gok softwareontwikkelaar. De gokkasten van NetEnt werken altijd zoals ze zouden moeten en zien er altijd gelikt uit. Deze specifieke gokkast bestaat uit 5 rollen en 3 rijen, resulterende in 15 iconen die je tegelijk ziet op je beeldscherm. Er zijn 30 winlijnen die je kunt activeren. Je maakt winst als je een combinatie van dezelfde iconen maakt op een actieve winlijnen. Hoe meer actieve winlijnen, hoe groter de kans op winst. Wel is het zo dat je geld inzet per actieve winlijn. Je kunt per ronde maximaal 60 euro inzetten op deze gokkast! Spelen kan met een minimum van 1 cent per ronde.

Bonusfuncties en free spins op Icy Wonders gokkast

Naast een aantal standaardsymbolen beschikt Icy Wonders ook over zogenaamde speciale symbolen. Scattersymbolen, wildsymbolen en jackpotsterren, ze zijn allemaal te vinden in deze gokkast. Scattersymbolen kunnen je free spins opleveren, wildsymbolen werken een beetje als jokers. Ze nemen de vorm van het symbool aan dat jou op dat moment het meeste winst oplevert. De jackpotsterren laten je de jackpot winnen. Bij Icy Wonders speel je namelijk met 2 jackpotten! Deze 2 jackpotten zijn allebei progressief. Dat houdt in dat ze groeien, net zolang tot ze worden gewonnen. Heb je 4 jackpotsterren op je scherm, win je de Wonder Jackpot, en heb je er 5, dan win je de Mega Jackpot. De Mega Jackpot is hoger dan de Wonder Jackpot, maar de Wonder Jackpot levert je ook heel veel geld op!