Jack Hammer

Jack Hammer is een zeer mooie gokkast die is gemaakt door NetEnt. Waarschijnlijk heb je al weleens gehoord van NetEnt, en als je vaak op gokkasten speelt is de kans groot dat je al eens een NetEnt gokkast hebt bespeeld. NetEnt is namelijk de grootste gokkast ontwikkelaar van het moment. Ook bij Jack Hammer kun je zien waarom NetEnt zo populair is. Deze gokkast is erg mooi en werkt bovendien goed.

 

Inzet en winlijnen

Jack Hammer is een gokkast met een relatief hoog uitbetalingspercentage. Dit percentage is namelijk 97%. Dit houdt, statistisch gezien, in dat je 97 euro hebt nadat je 100 rondes hebt gespeeld met een inzet van 1 euro. Dit is natuurlijk een gemiddelde. In ieder geval is dit percentage hoger dan bij de meeste online gokkasten. Dan nu wat meer algemene informatie over de gokkast Jack Hammer. Jack Hammer is een gokkast met 5 rollen en 3 rijen. Je ziet dus altijd 15 iconen op je beeldscherm. Bij Jack Hammer kun je spelen met een maximaal aantal van 25 winlijnen. We raden de mensen altijd aan om te spelen met een hoogste mogelijk aantal winlijnen per gokkast. Hoe meer winlijnen je namelijk activeert, hoe hoger de kans op winst. Je maakt alleen winst als je een winnende combinatie maakt op een actieve winlijn.

Bonusfuncties en free spins op Jack Hammer gokkast

Naast deze normale mogelijkheid op winst kun je bij Jack Hammer ook winst maak door middel van scattersymbolen en wildsymbolen. Deze zogenaamde speciale symbolen vergroten de kans op winst. De wildsymbolen doen dit omdat het een soort van jokers zijn. Als je een wildsymbool hebt op een winnende combinatie zal het wildsymbool zich gedragen als het symbool dat je op dat moment het meeste winst zal opleveren, erg ideaal dus! De scattersymbolen kunnen zorgen voor free spins. Ontvang je 3 of meer scattersymbolen op de rollen, beginnen de free spins. Ook worden winsten vermenigvuldigd met een multiplier. Deze multiplier wordt bepaald door het aantal scattersymbolen dat je hebt gedraaid. Dan is er nog iets wat zeker vermeld moet worden als het gaat om Jack Hammer. Het thema van deze gokkast is namelijk erg mooi uitgewerkt. Het is gebaseerd op de stripserie Jack Hammer, en de mensen die bekend zijn met deze serie zullen gelijk allemaal verschillende dingen herkennen bij het openen van de gokkast.