Super Chips gokkast

Super Chips is een gokkast waar je met twee slots in een slot tegelijk speelt. Je ziet voor je, twee keer drie rijen waar de verschillende symbolen op te vinden zijn. Je zet een totaal bedrag in en hier kan je vervolgens enkele beurten mee spelen. Het is leuk om tegen mekaar te spelen en te kijken wie er van de twee het meeste geluk heeft. De essentie van het spel ligt uiteraard bij het maken van winst. Twee keer een gokkast in een gokkast zorgt er natuurlijk voor dat je kansen beter zijn en dat je waarschijnlijk meer kans maakt om te winnen. Er is in ieder geval gegarandeerd dubbel zoveel plezier.

Inzetten en aantal lijnen

Het inzetten geschiedt uitsluitend via credits. Je kan met het geld van je account credits kopen en deze inzetten bij de gokkasten. Het inzetten van de credits moet per slot apart gedaan worden. Het is mogelijk om van de totale balans alvast wat te verdelen per slot zodat je een bepaald limiet geeft aan een slot waar het bijvoorbeeld niet zo goed gaat. Op deze manier kan je goed spelen met en inspelen op eventuele goede of slechte situaties in het spel. De speellijnen van het spel zijn hetzelfde en veranderen ook niet naarmate de inzet eventueel verandert. Dit zijn vijf speellijnen die zowel horizontaal als diagonaal door de drie rijen lopen.

Extra opties op Super Chips gokkast

De extra optie die super chips biedt is het dubbele plezier. Je kan met twee gokkasten tegelijk spelen en op deze manier meer spel in kortere tijd krijgen. Het is hierbij zelfs mogelijk om beide gokkasten op de automatische piloot te laten spelen. Zo hoef je enkel te kijken en zo nu en dan ergens op te klikken. Wanneer je dit doet bewegen de twee gokkasten ook simultaan. Verder zijn er geen extra opties bij de Super Chips gokkast.