Gold Lines gokkast

Gold Lines heeft naast de basisgame een te gekke topgame beschikbaar gesteld waar je met maar liefst zestien win lijnen te maken krijgt. De kansen op succes worden je zo wat gratis aangereikt. Je hoeft alleen de topgame maar te halen. Het spel is zo opgezet dat het zeer herkenbaar is en dat het makkelijk is om zomaar naar de topgame te komen. Het is mogelijk om je inzet aan te passen en te verhogen zodat je gelijk meedoet in de topgame. Alsof de zestien win lijnen nog niet genoeg zijn krijg je zelfs de keuze of je misschien met minder wilt omdat je nog geen risico zou willen nemen. Met minder inzet speel je dan met minder win lijnen.

Inzetten en aantal lijnen

Het inzetten gaat bij gold Lines zeer gemakkelijk en je hoeft enkel genoeg credits beschikbaar te hebben op je account. Er zijn vier spel types die bespeelbaar zijn bij Gold Lines. Daarnaast is het spel nog eens verdeeld in een basisgame onderin de gokkast en een topgame bovenin de gokkast. De eerste optie is de basisgame waar je een credit inzet. Deze credit laat de onderste drie rijen draaien waarna jij alleen nog maar kan hopen dat er in de enkele win lijn een juiste combinatie valt. Wanneer dit het geval is en je vier of meer credits tot je beschikking hebt kan je naar de topgame. Hier is het mogelijk om met vier, acht of zestien credits inzet te spelen. Afhankelijk van je keuze speel je met respectievelijk vier, acht of zestien win lijnen in je spel.

Extra opties op Gold Lines gokkast

De extra opties zijn niet heel uitgebreid bij Gold Lines en het spel is zeer recht voor zijn raap. Beide opties bevinden zich bij de basisgame. De eerste vormt zich door de sterren. Wanneer je een ster draait bij de basisgame dan wordt deze op zijn plaats gezet rechts onderin de gokkast. Wanneer alle sterren in de figuur zijn verlicht win je twintig credits. Om de topgame te spelen zijn er vier credits nodig. Dat houdt in dat wanneer je een prijs van twee draait je het alles of niets spel moet spelen.