Wildtimer gokkast

Wildtimer geeft een zeer standaard beeld van de gokkasten. Er zijn twee schermen waar je op kan spelen. De ene is de basisgame en de andere is de topgame. Veel spelers spelen eerst een bedrag bij elkaar in de basisgame die ze dan vervolgens uitgeven in de topgame. Op deze manier maak je goed gebruik van je kansen en speel je met beide games mee. Bij Wildtimer kan je alleen niet anders. Je moet eerst meespelen met de basisgame alvorens je de overstap kan maken naar de topgame. Op deze manier speel je al je credits gewoon uit en kan je niet stiekem de basisgame overslaan en gelijk door naar de topgame.

Geldinleg en speellijnen

Het inleggen van credits kan op twee manieren. Je begint in ieder geval altijd met het inzetten van een credit in de basisgame waar je vervolgens hoopt wat te winnen. Bij een winst, deze is nooit lager dan vier, dan wordt dit bedrag gelijk uitgegeven in de topgame. Je kan geen credits opsparen om zo tot de twintig te komen. Je zet dan telkens vier credits in totdat ze op zijn. Dan ga je weer door op de basisgame. Er is naast een inzet van vier wel de mogelijkheid om twintig in te zetten maar dat betekent dat je eerst een bedrag van twintig of meer moet winnen in de basisgame. Je moet het gewonnen bedrag namelijk altijd eerst helemaal uitspelen of laten uitbetalen.

Extra opties Wildtimer gokkast

Wildtimer heeft enkele extra opties. De eerste optie is het belangrijkste en dat is die in de basisgame. Je kan niet minder dan vier credits winnen en dat betekent dat als je twee credits wint dat je gelijk moet gokken. Als je geluk hebt dan win je en heb je vier credits en bij pech ben je alles kwijt. De belangrijkste extra opties is de wildtimer. Dit symbool staat op een aantal symbolen in de topgame en wordt alleen vrijgespeeld bij een inzet van twintig aldaar. Deze wildtimer zorgt ervoor dat de symbolen met de wildtimer gaan functioneren als jokers en dus in alles kunnen veranderen om de combinatie te completeren.