Jackpot Timer gokkast

Iedereen speelt op de gokkasten met de hoop op een geweldige prijs en een winst waar je u tegen zegt. Toch zijn er ook veel mensen die hier niet altijd geluk bij hebben. Het geen wat je nodig hebt is toch vaak wel een spel dat je ligt en je leuk vindt om te spelen. Jackpot Timer is een zeer leuk en veel bespeelde gokkast. De gokkast heeft veel extra’s maar is daarnaast gewoon zeer overzichtelijk. Er is een combinatie van een topgame en een basisgame waarin je zelf nog weer keuze te over hebt. Er is de mogelijkheid om met meer lijnen en/of met hogere prijzen te spelen.

Inzetten en aantal lijnen

Er wordt bij Jackpot Timer dus gebruik gemaakt van een topgame en een basisgame. Deze games zijn bespeelbaar met verschillende inzetten. De basisgame vraagt een credit voordat je mag draaien, bij de topgame ligt deze hoeveelheid toch ietsje hoger. Hier verschillen de inzetten nogal. Het gaat hier namelijk om vijf, tien of twintig credits per draai. De basisgame heeft slechts een enkele speellijn terwijl er bij de topgame wel vijf of tien speellijnen zijn. Bij een inzet van vijf speel je mee met normale prijzen en zijn er vijf speellijnen. Bij een inzet van tien blijven de prijzen hetzelfde maar krijg je maar liefst tien speellijnen. Bij de topgame wordt namelijk gespeeld met vier rijen. Bij een inzet van twintig credits blijven de tien speellijnen staan maar worden de prijzen twee keer zo hoog als dat ze bij tien waren.

Extra opties op Jackpot Timer gokkast

Een van de extra opties bij Jackpot Timer is het sterrenspel. Wanneer je een ster draait dan ligt deze op zijn plek op rechtsonderin de gokkast. Wanneer je alle sterren hebt verzameld betaalt de gokkast je twintig credits uit als beloning. Daarnaast is de minimumprijs vier dus wanneer je een symbool draait die minder dan dat waard is dan speel je alles of niet. Je hoeft niets te doen maar de gokkast bepaalt of je nul of vier credits krijgt.