Big Timer gokkast

Big Timer is een gokkast waar er een grote jackpot te wachten staat. Deze jackpot kan je helemaal leegspelen. Er is gekozen voor een opzet met een topgame en een basisgame waar je je helemaal op kan uitleven. Er is de mogelijkheid om te kiezen tussen drie verschillende inzetten. Waar je bij elk van de inzetten bepaalde speellijnen en prijzen aan vast zitten. Zo zijn de prijzen hoger naarmate je je inzet verhoogt en krijg je ook nog eens meer speellijnen bij een hogere inzet. Zo loont het toch zeker om meer in te zetten en meer te spelen om zodoende genoeg geld vrij te spelen voor een vervolg van je casino tijd.

Inzetten en aantal lijnen

Het is mogelijk om tijdens het spel te kiezen tussen je inzetten. Zo kan je in de basisgame blijven spelen en een bedrag vrijspelen voor de topgame, maar je kan ook direct door naar de topgame gaan. De inzetten verschillen uiteraard per game. Zo is een inleg van een credit vereist bij de basisgame en bij de topgame is vijf of tien voldoende om mee te doen. Bij de basisgame speel je met een enkele speellijn die horizontaal door de drie rijen loopt. Bij de topgame speel je mee met vijf speellijnen. Dit is zowel bij een inzet van vijf als bij een inzet van tien credits het geval. Het verschil tussen deze twee is dat bij een inzet van tien credits. De prijzen ook twee keer zo hoog worden vergeleken met de prijzen bij een inzet van vijf.

Extra opties op Big Timer gokkast

De Big Timer gokkast heeft als extra optie een spel met sterren in de basisgame. Dit houdt in dat je sterren kan sparen bij de basisgame. Wanneer je een ster draait wordt deze op de plek opgelicht in de afbeelding rechtsonder in de gokkast. Wanneer alle sterren verzamelt zijn en ze allemaal oplichten krijg je een extra prijs van twintig credits. Om een minimale prijs van vier te garanderen is er nog de toevoeging van het alles-of-niets spel. Deze krijg je bij een prijs van 2, deze wordt dan naar vier verhoogd of verdwijnt in zijn geheel.