Walhalla gokkast

Walhalla is een spel met zeer gunstige uitbetaal regelingen. Bij de basisgame begint het al, je speelt hier met vier rijen waar je van links naar rechts speelt. Als je denkt dat dit al top is dan moet het mooiste nog komen. Want bij de topgame wordt er ook gespeeld met kris kras lijnen die ervoor kunnen zorgen dat voorheen onbereikbare combinaties nu toch werkelijkheid worden. Het spel ziet er leuk uit en is in een soort viking jasje gehesen. Gezellig, net als de prijzen. Het spel maakt daarnaast geen onderscheid tussen topgame en basisgame, deze zijn gevoegd en dus is het verstandig om goed op te letten welke lijn waarbij hoort.

Geldinleg en speellijnen

Het is bij de basisgame al mogelijk om met een credit mee te spelen. Dit is niet veel geld maar hier is dan ook niet zoveel te verdienen. De prijzen bij de topgame zijn namelijk hoger dan bij de basisgame. Dit ook omdat bij de basisgame de speellijnen zeer gunstig zijn, zelfs gunstiger dan gebruikelijk. Bij de topgame is er de mogelijkheid om vijf of tien credits in te zetten, afhankelijk van hoe gelukkig jij je voelt. Als je denkt dat het je winning day is dan kan je tien credits inzetten, zo niet dan doe je vijf. Bij de topgame zijn wel de echte prijzen te winnen. Bij een inzet van vijf credits worden er drie rijen actief en bij een inzet van tien credits worden alle vier de rijen actief. De speellijnen zijn er eigenlijk niet omdat het mogelijk is om kris kras combinaties te verwerven.

Extra opties Walhalla gokkast

De extra opties bij Walhalla zijn in ieder geval de kop-of-munt optie bij de basisgame. Hier kan je je winst laten verdubbelen of laten verdwijnen, afhankelijk van of je goed gokt bij het spel. Bij de topgame is de extra optie eigenlijk alleen dat je kris kras kan spelen. Dit komt niet vaak voor maar het vergroot de win kansen voor de speler. En het is ook leuker om vaker iets kleiner te winnen dan soms iets groots.