View A Win gokkast

Bij view a win is het betrekkelijk simpel om door te krijgen hoe het spel in elkaar zit. Wat je nodig hebt zijn credits en een basiskennis van gokkasten. De basisgame als de topgame worden gespeeld op het zelfde rad en daarmee kunnen mensen nogal eens in de war raken. Wat gelukkig hebt is dat de speellijnen worden verlicht als je van game verandert. Zo blijft het overzichtelijk waar je nou eigenlijk meespeelt.

Daarnaast verschillen de prijzen van de topgame en de basisgame ook enigszins omdat het anders te makkelijk is om prijzen te draaien met negen speellijnen. Het spel is dus leuk om te spelen en het enige wat je dient te doen is de lijnen goed uit elkaar houden en zien hoeveel je inzet. Dit komt omdat alles op een slot wordt gespeeld en de gokkast geen onderscheid heeft gemaakt tussen de basis- en topgame maar deze juist heeft samengesmolten.

Geldinleg en speellijnen

De geldinleg bij de basisgame is een credit en bij de topgame verschilt het van vijf tot tien credits. Dat betekent dat je aanzienlijk meer betaalt voor de topgame, maar daar krijg je natuurlijk ook een hoop voor terug. Bij de basisgame is er maar een enkele speellijn waar je alles mee moet winnen. Dit is de middelste rij die horizontaal over drie vakken loopt. Bij de topgame kan dit worden uitgebreid naar drie vakken en vijf speellijnen. Dit is het geval bij een inzet van vijf credits. Bij tien credits wordt het speelveld vergroot tot vier rijen en negen speellijnen.

Extra opties View A Win gokkast

View a win heeft geen extra opties behalve de 200 or more knop. Wanneer je meer dan tweehonderd draait dan is er de mogelijkheid om een bonus te krijgen en uiteindelijk niet hetgeen wat je meer hebt te verliezen. Meestal is de maximale winst namelijk maar 200 credits. Zo kan je hier een bedrag opsparen zonder dit kwijt te raken. Dit voorkomt frustraties en zorgt ervoor dat het spel leuk blijft.