Up You Go gokkast

Een spel waar er van alles in je beeldscherm gebeurt en waar je uit alle hoeken ineens bonussen en prijzen kunt winnen. Het leuke is dat deze prijzen niet allemaal bestaan uit credits maar ook uit bonussen of jokers. Het kan zo zijn dat je je credits ziet verdubbelen maar je kan ook ineens een joker hebben die van vorm kan veranderen om een combinatie te garanderen. Alles kan en dat maakt Up you go nou een zeer leuk spel. Het komt met een basisgame en een topgame waar bij beide nog extra opties te vinden zijn.

Geldinleg en speellijnen

Bij de basisgame is de geldinleg een credit. Je kan hier spelen naar je eigen goeddunken en een klein potje sparen voor de top game. Je kan er ook voor kiezen om in een keer mee te spelen met de topgame waar je vervolgens niet een maar vijf of tien credits moet betalen. Deze credits worden ingezet en geven je een grotere kans op prijzen, hier betaal je uiteraard ook voor.

Deze kans is groter omdat je bij de topgame speelt met drie rijen waar vijf speellijnen zijn uitgezet. Op deze vijf speellijnen is de win kans uiteraard veel groter dan bij de basisgame waar er maar een enkele speellijn is. Bij een inzet van vijf credits speel je gewoon mee met de topgame. Bij een inzet van tien credits doe je dit ook maar wanneer je iets wint krijg je de kans om het bedrag herhaaldelijk te verdubbelen totdat je stop draait.

Extra opties Up You Go gokkast

Bij Up you go kan je overal bonussen verdienen en dus zijn er genoeg extra opties. Om te beginnen bij de basis game al. Hier is een rad dat ronddraait elke keer dat je meespeelt met de basisgame. Op dit rad zijn bonussen als jokers en dergelijken te verdienen in de basisgame. De twee optie is dat je altijd kop of munt kan spelen met je winst. Als je gelijk hebt verdubbel je je bedrag en als je het verkeerd hebt dan verlies je alles.