Universe gokkast

Universe is een spel maar je zelf kan kiezen op welk niveau je speelt. Als je twee keer zoveel credits inzet dan betekent dat hier automatisch dat de prijzen ook twee keer zo hoog worden in de topgame. Zo zijn er twee niveaus gemaakt waar je zelf gemakkelijk uit kan kiezen. Zo hoef je nooit meer voor een dilemma te staan of je wilt doorspelen of niet. Je kan gewoon ook een niveau lager terwijl je nog steeds topgame speelt. Verder is het spel zeer vergelijkbaar met andere gokkasten en zijn de inzetten iets lager dan bij vergelijkbare gokkasten waar het vaak vijf, tien of twintig credits is. Hier is het vier of acht credits voor de topgame.

Geldinleg en speellijnen

De basisgame wordt gespeeld met het standaard bedrag van een credit. Met deze credit kan je geld bij elkaar spelen voor de topmeter waar je vervolgens mee kan spelen in de topgame. Daarnaast is het ook gewoon mogelijk om met je creditmeter te betalen voor de topgame. Als je hier geen geduld voor hebt. De basisgame kent maar een speellijn. Deze loopt horizontaal door de drie vakken. De topgame bestaat ook uit drie vakken maar hier zijn er wel meer speellijnen. Met de inzet van vier credits als met de inzet van acht credits zijn er vijf speellijnen. Het enige verschil is dat de prijzen twee keer zo hoog zijn bij een inzet van acht credits als bij een inzet van vier credits. Hierdoor is het verschil gelijk getrokken.

Extra opties Universe gokkast

De basisgame kent een extra optie. Namelijk de optie met sterren. Wanneer je in een vak een ster draait dan komt deze in de game rechtsonder terecht. Bij negen sterren in de juiste vakjes krijg je twintig credits erbij. Naast deze optie is er bij de topgame nog de optie om je credits eruit te halen en een voor een te laten over hevelen naar je eigen creditmeter zodat je je kan laten uitbetalen of er mee kan verder spelen in de basisgame.