Turbo Reel gokkast

Bij Turbo Reel kan het erg snel gaan. Je kan je lang uitleven op de basis game maar uiteindelijk maak je min of meer gedwongen de overstap naar de topgame. Hier ga je spelen om de echte serieuze winsten. Je kan pas meespelen met de topgame wanneer je vier of zestien credits hebt gewonnen bij de basisgame. Deze credits zijn te bespelen in de basisgame die dan meedoet aan de topgame. Bij winst speel je vakken vrij in de topgame die kunnen zorgen voor grote prijzen. Als toevoeging is er ook nog een mystery prijs wanneer je vraagtekens op de juiste plaatsen draait.

Geldinleg en speellijnen

Er is een inzet mogelijk van een credit bij het basisspel. Dit spel moet je spelen voordat je überhaupt kan meedoen met de topgame. Deze topgame wordt namelijk alleen vrijgespeeld bij een winst van vier of meer. Het geld dat je dan gewonnen hebt kan worden gebruikt om de topgame te spelen. Zodra dit op is dien je weer met enkele credits te spelen tot je weer mag meedoen met de topgame. Deze eisen zijn streng maar maken het wel erg leuk. Bij een inzet van vier speel je hetzelfde spel als bij de basisgame maar hier maak je wel kans op het vrijspelen van de zestien en de joker. Bij een inzet van zestien speel je met alle lijnen en hoeven de figuren elkaar enkel te raken. Dit mag dus ook kris kras.

Extra opties Turbo Reel gokkast

Een van de extra opties is de mystery prijs van acht tot tweehonderd credits. Deze zijn vrij te spelen wanneer je de vraagtekens draait in de gokkast. Deze vraagtekens geven je dan toegang tot de matrix van negen vraagtekens waar je vervolgens de mystery prijs kan winnen. Bij de topgame is als extra nog een joker geïntroduceerd die ook garant staat voor een mystery prijs. Deze joker komt alleen vrij bij het vierde rad.