Twintimer gokkast

De twintimer gokkast is erg overzichtelijk opgezet en gunt je enkele snelle maar mooie winsten zodra je het spel goed door hebt. Het spel is opgezet met een basisgame van drie rijen en een topgame van vier stuks. Dat houdt dus in dat je bij de topgame veel meer kans hebt op een winnende combinatie dan dat je dat bij de basisgame hebt. De basisgame is er dan ook alleen maar voor om geld te sparen wat je vervolgens kan inzetten bij de topgame. Om ervoor te zorgen dat alle meters constant gevuld worden dien je echter wel een winst te maken van vier of hoger. Dat betekent dat je bij een winst van twee automatisch overgaat op het gamble spel. Hier wordt je winst verdubbeld naar vier of verspeeld.

Geldinleg en speellijnen

De geldinleg bij de basisgame is een credit. Hier is echter maar een enkele speellijn en dus is de kans op een winnende combinatie niet erg groot. Daartegenover staat dat je wel lang en veel kunt spelen. Het bedrag dat je hier bij elkaar speelt is te gebruiken in de topgame. Bij de topgame kan je vervolgens kiezen uit een inzet van vijf credits die van de vier rijen er drie laat oplichten. Of voor een inzet van tien rijen waar alle vier de rijen worden gebruikt. Bij een inzet van vijf credits heb je vijf speellijnen. En bij een inzet van tien credits heb je er maar liefst tien.

Extra opties Twintimer gokkast

De extra optie bij Twintimer is natuurlijk de topgame maar dit is niet alles. Eerder is al de gamble knop genoemd. Die houdt in dat je bij een winst van twee credits automatisch meedoet met de gok. Een goede gok verdubbeld je inzet naar vier en een verkeerde gok laat je winst verdwijnen als sneeuw voor de zon. Naast deze twee functies is er nog een extra optie bij de basisgame. Je kan hier sterren draaien. Wanneer je in alle negen hokjes een ster hebt gehad win je twintig credits.