Topshot gokkast

Een gokkast waar zeer veel andere arcade spellen in zijn geïntegreerd is Topshot. Bij Topshot is het mogelijk om bij een winst van boven de vier credits al mee te spelen met een pinball spel. Hier zijn verschillende opties die je kan kiezen, waar je je winst nog eens kan vergroten. Voorbeelden hiervan zijn the Streak, The Bumper game, The Topshot bonus game en de Super Gamble game. Bij deze kan je na je winstpartij nog eens gaan voor een bonus hier bovenop. Dit geld kan vervolgens weer worden gebruikt om een hoger een kansvoller spel te spelen of om simpelweg meer geld in te cashen. Het spel is zeer leuk omdat de topgame eens een leuke variatie geeft op veel van hetzelfde. Het is nu namelijk een pinball geworden.

Geldinleg en speellijnen

Bij de basis game van topshot kan je ervoor kiezen om een credit in te zetten of twee. Mocht je het willen ka je ook nog eens een gokje wagen en bij je winst double-or-nothing spelen. Dan ga je voor een kop of munt situatie waar je je winst verdubbeld of verspeelt. Het geld dat je wint gaat naar de topmeter en alles wat hierin zit kan worden gebruik voor de topgame. De topgame bestaat uit verschillende variaties op het bekende spel “pinball”. De speellijnen bij de basisgame bestaan uit een enkele horizontale lijn. Om mee te spelen met de topgames moet je vier of meer credits inzetten. Er zijn verschillende opties bij vier credits, bij vijf of zes, bij zeven, bij acht bij negen, bij tien of elf en ten slotte ook nog bij twaalf credits.

Extra opties Topshot gokkast

De extra opties in de topgames zijn zeer divers maar vormen een leuke toevoeging aan het spel. bij vier punten mag je proberen een keer te schieten met kans op een hoger nummer. Bij vijf of zes punten worden alle symbolen in het rad verlicht en deze blijven zo totdat er wordt uitbetaald of een supergamble is gespeeld. Bij zeven punten worden alle uitbetalingen van bonussen bij symbolen verdubbeld en er is een supergamble of een gamble voor nodig voor dit weer eindigt. Bij acht punten kan je een maximum van drie extra holds verdienen. Bij negen punten krijg je bij je volgende draai gegarandeerd een winnende uitkomst. Bij tien of elf punten gaat er een letter van het woord Topshot branden. Wanneer alle letters branden start het bumper spel. Bij twaalf punten is hetzelfde als bij zeven alleen is hier een minimum uitbetaling van twintig credits.