The Heist gokkast

The Heist is, zoals de naam al verraad, een zeer spannend spel waar er een kluis te kraken valt. Het hart van elke fanatieke gokker gaat harder kloppen wanneer hij verhalen hoort over een kluis die leeg kan. Het spel is opgezet met een vrij standaard basic game maar een zeer uitgebreide topgame die je een kluis laat kraken. Om deze kluis te kraken moet je tien of vijf credits inzetten en hopen dat je drie chips bij je symbolen hebt. Wanneer dit zo is dan krijg je de kans om de kluis te openen en symbolen te draaien. Het draaien van symbolen geeft je hopelijk uiteindelijk de opening tot de kluis, naast vele extra kleinere prijzen. Het spel is opgezet als een gokkast maar uiteindelijk gaat het erom de kluis te kraken en er met de jackpot vandoor te gaan.

Geldinleg en speellijnen

Er is bij The Heist een keuze tussen drie inzetten. Deze verschillen van een tot tien. Bij de basisgame zet je een credit in en om mee te doen met de topgame moet je maar liefst vijf of tien credits inzetten. Deze verhoogde inzet zorgt er wel voor dat je in aanmerking komt voor de prijzen in en rond de kluis. De basisgame is een enkele slot met drie rijen waar je in de horizontale middelste rij meespeelt om de prijzen. Hier is dus maar een speellijn. Wanneer je vijf credits inzet krijg je de mogelijkheid om bij drie rode chips een gooi te doen naar het openen van de kluis. Bij de inzet van tien credits mag je dat al doen wanneer je drie rode en/of blauwe chips hebt.

Extra opties The Heist gokkast

De extra optie bij The Heist is de kluis. Wanneer je het geluk hebt om bij een inzet van vijf of tien credits de chips te draaien die je nodig hebt. Dan kan je meespelen met het openen van de kluis en hopen op zeer mooie prijzen. Er komt dan een rad in beeld met een enkel symbool erin. Deze dien je op stop te zetten en het symbool dat je draait komt rond de kluis te staan. Bij drie keer hetzelfde symbool krijg je een prijs en wanneer je alle symbolen hebt gedraaid opent de kluis.