Toptimer gokkast

Toptimer kan worden gezien als een klassieke vorm van de nieuwe gokkasten. Het heeft tenslotte een automatische hold-functie wanneer er een veelbelovende uitkomst op de gokkast staat. Het heeft een basisgame en een topgame van drie rijen. Er zijn zelfs meerdere topmeters die verantwoordelijk zijn voor elk hun rij. Alles zit erop maar toch is er een kleine aanpassing op de standaard gokkasten. Er is namelijk een joker in het spel, letterlijk. Bij een inzet van twintig krijg je hiermee te maken en is er de mogelijkheid tot het winnen van een mystery prijs.

Geldinleg en speellijnen

Bij de basisgame is de inleg maar liefst een credit. Hiermee speel je in met maar een speellijn en dus zijn de kansen op winst niet al te groot. Voor de mensen die meer risico willen nemen en of meer willen winnen is er de mogelijkheid tot het kiezen voor de topgame. Dit vereist echter wel een iets hogere inzet. Namelijk vijf of twintig credits per keer. Bij vijf credits speel je mee met de topgame waar je te maken krijgt met vijf speellijnen waar je geld op kan winnen. Wanneer je jezelf als een echte waaghals ziet staat de keuze voor een inzet van twintig ook open. Deze optie levert een enkele functie extra op. Maar wel eentje die erg veel geld kan opleveren, namelijk de joker. Deze joker kan tussen de tien en de tweehonderd credits extra in het laatje brengen.

Extra opties Toptimer gokkast

Toptimers extra optie is de joker. Deze joker is beschikbaar wanneer je inzet twintig is bij de topgame. Deze inzet zorgt ervoor dat je met vijf speellijnen speelt en de mogelijkheid krijgt tot het draaien van de joker. Wanneer je deze joker in je beeld ziet en je hebt twintig credits ingezet dan is het feest. Je krijgt namelijk een mystery prijs die tussen de tien en de tweehonderd credits ligt.