Club Gold gokkast

Met Club Gold heeft Simbat wederom een zeer mooie gokkast gemaakt. Ook deze gokkast beschikt over een basisspel en een zogenaamd clubspel. In het clubspel kun je erg veel geld winnen, maar ook bij het spelen van het basisspel is genoeg geld te winnen. De Club Gold gokkast is een gokkast met een mooi thema, de gokkast ziet er strak uit. Een mooie, ouderwetse look laat je het gevoel geven van een klassiek fruitautomaat in je favoriete café. Maar door het feit dat je het online speelt heb je wel alle fijne mogelijkheden van het online geld storten. Deze gokkast bestaat uit 3 rollen en 3 rijen, je speelt dus met 9 symbolen tegelijk. Het basisspel wordt op dezelfde rollen gespeeld als het clubspel.

Geldinleg en speellijnen

Je kunt het basisspel spelen met 1 credit per spin. Dit is niet zo veel, en je hebt dan ook maar te maken met 1 actieve winlijn. Een winlijn bepaalt of je winst maakt of niet, een combinatie geldt namelijk alleen als deze wordt gemaakt op een actieve winlijn. Een combinatie is alleen winnend als hij 3 symbolen lang is. De symbolen dienen hetzelfde te zijn. Als je een gouden club symbool aantreft op een winnende combinatie wordt de winst groter. Je kunt er ook voor kiezen om de winst die je hebt gehaald in het basisspel nog een keer te vergokken. De gamble functie laat je kiezen tussen kop of munt. Heb je het goed, dan wordt het gewonnen geld verdubbeld. Bij een foute gok ben je je geld helaas kwijt.

Extra opties Club Gold gokkast

Club Gold heeft ook nog een aantal extra opties, namelijk de zogenaamde club game. Deze club game wordt gespeeld op dezelfde rollen als het normale, basisspel. Er worden alleen wel een stuk meer winlijnen geactiveerd. Hierdoor wordt de inzet per ronde ook een stuk groter. Bij het spelen van een ronde op de Club Game kun je maximaal 200 credits verdienen. Als je dit hebt gedaan, wordt dit aantal automatisch van club naar credit gestuurd. Hierna kun je het geld uitcashen