Crazy Sevens gokkast

Crazy Sevens is een gokkast die gemaakt is door Simbat. Deze ontwikkelaar van online gokkasten staat bekend om de kwaliteit die ze afleveren in het maken van klassieke gokkasten. Deze gokkasten hebben vaak wel wat weg van een klassiek fruitautomaat. Veel mensen houden hiervan, en daarom verblijdt het ons om te zeggen dat Crazy Sevens een gokkast is die ook het uiterlijk heeft van een klassiek fruitautomaat. Met 3 rollen en 3 rijen en verschillende soorten fruit als symbolen herken je het meteen als een gokkast. Ook deze gokkast heeft een basisspel en een vervolgspel. Op de gokkast Crazy Sevens worden deze 2 spellen gespeeld op dezelfde rollen. Wel is het zo dat je bij het vervolgspel speelt met hogere inzetten, maar hierover later meer.

Geldinleg en speellijnen

Bij het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per ronde. Je speelt dan ook met maar 1 actieve winlijn per ronde. Het is de bedoeling dat je op deze actieve winlijn een winnende combinatie krijgt. Een combinatie is alleen winnend als je 3 dezelfde symbolen op een lijn hebt, van links naar rechts. Een credit is bij Crazy Sevens altijd 10 eurocent waard. Sommige symbolen leveren natuurlijk meer winst op dan anderen. Zo zijn de zevens het meeste waard. Je hebt 2 verschillende zevens, een rode en een blauwe. Bij een combinatie van 2 rode en 1 blauwe zevens win je het meeste geld. Je kunt de winsten die je hebt gehaald in het basisspel verdubbelen met de gamble functie. Je moet dan kiezen tussen kop of munt. Bij een goede gok wordt de winst die je hebt gemaakt verdubbeld. Als je echter niet voor de goede optie hebt gekozen is je winst verdwenen.

Extra opties Crazy Sevens gokkast

Als je het vervolgspel wilt spelen moet je minimaal 4 credits inzetten. Bij het spelen van het vervolgspel wordt er gebruik gemaakt van 5 winlijnen in plaats van 1. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de kans op winst een stuk groter is. Ook is deze gokkast gratis te bespelen, voor iedereen. Je krijgt een fictief geldbedrag van 10 euro, dat je kunt inzetten zodat je kunt oefenen met spelen.