Cash Spinner gokkast

Cash Spinner is een gokkast die erg mooi is. Het thema van een klassiek fruitautomaat is tot in de puntjes uitgewerkt, en dat is erg mooi om te zien. Bovendien kun je bij het spelen van een ronde Cash Spinner erg veel geld winnen. Cash Spinner is een gokkast die als het ware bestaat uit 2 gedeeltes. Je hebt een basisspel een soort bonusgame. Het basisspel vind je aan de onderkant je beeldscherm. Aan de bovenkant vind je de bonusgame. In deze bonusgame kun je erg veel geld winnen. Op deze pagina vertellen we je wat je moet doen als je op deze gokkast gaat spelen. Allereest zullen we zeggen dat deze gokkast gratis te bespelen is, voor iedereen. Dit is vooral erg handig voor beginnende spelers. Zij kunnen op deze manier wennen aan hoe het spelen op een gokkast gaat.

Geldinleg en speellijnen

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per draai. Je speelt dan ook met 1 actieve winlijn. Het is de bedoeling dat je op deze actieve winlijn 3 dezelfde iconen naast elkaar krijgt. Gebeurt dit, dan maak je winst. Als dit niet gebeurt kan je ervoor kiezen om 1 of 2 rollen te laten staan voor de volgende ronde, als je denkt dat dit je kans op het maken van een winnende combinatie vergroot.

Extra opties Cash Spinner gokkast

Het bovenste spel wordt gespeeld met 5 actieve winlijnen. Je kunt zelf kiezen hoeveel je inzet per ronde in het bovenste spel. Je kunt kiezen voor 5, 10, of 20 punten per ronde. Als je speelt met 10 of 20 punten per ronde, maak je kans op het behalen van free spins. Je maakt hier geen kans op als je speelt met 5 punten. Je behaalt de free spins als je 3 free spin symbolen op de rollen krijgt. De prijzen die je haalt gedurende de free spins worden bijgeschreven bij je clubmeter. Aan het einde van de free spin mode wordt de clubmeter aan je uitgekeerd.