Madtimer gokkast

Madtimer is een gokkast die is gemaakt door Simbat. Simbat maakt altijd mooie producten. De gokkasten van Simbat hebben altijd wel wat weg van een online fruitautomaat. Dit maakt het spelen van deze gokkasten erg leuk, omdat men het gevoel krijgt alsof hij of zij weer op dat oude fruitautomaat in het café staat te spelen. Madtimer is een gokkast die bestaat uit een basisspel en een soort bonusspel. Het basisspel, daar begint de speler mee. De inzet hier is niet zo hoog, in ieder geval niet zo hoog als bij de bonusgame. Deze gokkast is gratis te spelen, dat is heel erg handig. Zeker mensen die nog niet zo vaak hebben gespeeld op een online gokkast waarderen het altijd als een gokkast gratis te spelen is. Het gratis spelen gaat heel gemakkelijk. Als je drukt op ‘play for free’. Je speel dan met maximaal 10 euro. Dit geld is alleen te gebruiken voor het spelen van oefenrondes.

Geldinleg en speellijnen

Je speelt de basisgame van deze gokkast altijd met maximaal 1 credit per keer. Dit komt neer op 10 cent per spin. Als je een aantal keren hebt gewonnen, kun je verder gaan naar vervolggame. Dit spel is alleen te spelen met 5 of 10 credits per ronde. Je speelt dus op de 4 rollen, en niet op de 3 van de basisgame. Als je met 10 credits speelt, rollen alle 4 de rollen. Speel je met 5 credits, dan speel je met 3 rollen. Wel is het zo dat je met meer actieve winlijnen speelt dan bij het basisspel.

Extra opties Madtimer gokkast

Een van de extra functies van deze gokkast is een ingebouwde automatische hold functie. Deze functie houdt de rollen vast, als het vasthouden van 1 of 2 rollen de kansen op het winnen van geld in de volgende ronde vergroot. Als je echter niet wilt dat de rollen blijven staan, maar gewoon wil dat alle rollen opnieuw gaan draaien, dan druk je op de reset knop. Een andere handige functie is het feit dat je geld kunt storten van binnenin de gokkast. Dit kan via iDEAL of via je eigen telefoon.