Magic Joker gokkast

Magic Joker is een hele leuke gokkast om op te spelen. Dit komt doordat, zoals bij wel meer gokkasten Magic Joker bestaat uit 2 delen. Je hebt een basisspel en een vervolgspel. De gokkasten die Simbat maakt bestaan vaak uit 2 delen. Simbat maakt heel erg veel van dit soort gokkasten. Simbat heeft er namelijk voor gekozen om zich te focussen op het aanbieden van online gokkasten die wat weg hebben van de klassieke fruitautomaten die te vinden waren in de bars en cafés.

Een mooie functie die het spelen van online gokkasten in het leven heeft geroepen is het feit dat spellen nu gratis gespeeld kunnen worden, althans voor een deel. De gokkasten van Simbat zijn in het Eurocazino gratis te spelen, met een budget van 10 fictieve euro’s. Helemaal onbeperkt is het niet, maar als je wil kan je de pagina opnieuw laden en dan kun je alsnog nog een keer spelen.

Geldinleg en speellijnen

Als je wel wilt spelen voor geld, kun je geld storten via zowel iDEAL als via je telefoon. Het ingezette geld zet je vervolgens in, in het basisspel. Hier zet je 1 credit per ronde in. Dit komt neer op 10 cent per ronde. De prijzen die je kunt winnen kun je vinden aan de rechterkant van het scherm. Als je in het vervolgspel zit, kun je de inzet een aardig stuk vergroten. De inzet kan dan namelijk oplopen tot 40 credits per ronde! Dat komt dan neer op 4 euro per spin. Hoe meer geld je inzet, hoe groter de kans op winst, en de mogelijke winsten die je maakt zijn ook een stuk hoger. Ook deze winsten kun je vinden op het scherm.

Extra opties Magic Joker gokkast

Magic Joker heeft ook nog een leuke extra optie. Zo kun je ervoor kiezen om de behaalde winsten te laten verdubbelen. Dit doe je door Heads or Tails te gebruiken. Bij deze optie moet je kiezen voor kop of munt. Als je goed gokt, dan wordt je winst verdubbeld. Als je fout gokt, dan is er van je winst niks meer over. Denk dus goed na over wanneer je dit doet.