Excalibur

De Excalibur gokkast. Gebaseerd op het legendarische zwaard van koning Arthur transporteert Net Entertainment ons naar een wereld van de ridders van de ronde tafel. Merlijn en Engeland in de Middeleeuwen. Op de spoelen zal je sierlijk geplaatst op wapenschilden de aas, koning, vrouw, boer en tien zien ronddraaien. Daarnaast zijn er ook andere koning Arthur gerelateerde symbolen van de partij zoals koning Arthur zelf, Merlijn, de dame van het meer, Mordred, Morgana, Guinevere en sir Lancelot.

Deze hele online gokkast is weergegeven in een netjes en verrassend leuke tekenstijl. En alles in het spel doet je wanen dat je je in een middeleeuws kasteel bevindt. Houd je ook maar een beetje van de legendarische verhalen van koning Arthur en zelfs als je dat niet doet dan belooft deze online gokkast van Net entertainment helemaal jou ding te zijn barstensvol met spannende en snelle actie en natuurlijk de kans om je inzet vele malen te vermenigvuldigen.

Inzet en winlijnen

Met vijf spoelen en twintig winlijnen biedt Excalibur je een stabiele kans om een winnende combinatie te gooien. Vergeet echter niet om een goede set winlijnen te selecteren want alleen dan worden winnende combinaties uitbetaald. Voor het beste resultaat zet je hoog in. Er is een max van tachtig euro per beurt maar je kan al spelen vanaf 0.20 cent. Voor ieder budget is er dus iets verder is het altijd mogelijk de waarde van de munten en je inzetniveau aan te passen met een paar simpele knoppen.

Bonusfuncties en free spins op Excalibur gokkast

Met Excalibur gokkast geniet je van spannende bonusfuncties die je veel kans geven op winst. Het symbool van excalibur is de joker wat wil zeggen dat hij de plek kan innemen van een ontbrekend symbool zodat het een winnende combinatie wordt. Niet alleen maakt dit symbool de kans op winst aannemelijker hij vermenigvuldigt ook de behaalde buit met twee. De gouden graal is een scattter symbool wat wil zeggen dat hij niet op een winnende lijn hoeft te zitten. Drie daarvan brengt je vele gratis beurten terwijl de winst verdrievoudigt wordt