Super Lucky Frog

De gokkast Super Lucky Frog is een gokkast die NetEnt heeft gemaakt, die beschikt over een aantal zeer leuke features. Ook kun je bij de gokkast progressieve jackpotenwinnen! Een progressieve jackpot is een soort jackpot die blijft oplopen, net zolang totdat hij wordt gewonnen door iemand. Elke keer als iemand op de gokkast speelt, wordt een deel van de inzet in de jackpot gestopt. Bij Super Lucky Frog zijn er 3 progressieve jackpotten die je kunt winnen. De eerste heet Super, de tweede Lucky, en de derde heet Frog.

 

Inzet en winlijnen

Dan nu wat meer standaardinformatie over de gokkast Super Lucky Frog. De gokkast speel je op 5 rollen, met 3 rijen. Je speelt met 25 winlijnen op deze gokkast. Dit aantal is zeer belangrijk en moet ook zeker genoemd worden, omdat het aantal winlijnen als het ware bepaald hoe groot jouw kans is op winst. Het inzetten op een gokkast werkt ook via winlijnen, je zet namelijk een aantal munten in per actieve winlijn. Je kunt de waarde van de munten instellen, net als het aantal munten dat je inzet per winlijn. Aangezien je bij Super Lucky Frog altijd speelt met 25 winlijnen, kun je de inzet bij deze gokkast alleen aanpassen door middel van de muntwaarde en het aantal munten per winlijn. Bij deze gokkast houdt dat in dat je minimaal 25 cent per ronde moet inzetten, en maximaal 50 euro kunt inzetten.

Bonusfuncties en free spins op Super Lucky Frog gokkast

Je kunt een van de jackpots winnen in deze gokkast door in de bonusgame te komen. Als je 3 of meer bonussymbolen op de rollen krijgt, kom je in de bonusgame. In de bonusgame moet je aan een wiel draaien. Op het wiel staan de jackpotten die je kunt winnen, samen met nog veel meer andere mooie prijzen. Als je deze bonusgame wilt uitproberen, kan dat door te drukken op de ‘voorbeeld bonusgame’ knop. Je kunt sowieso deze hele gokkast gratis spelen, zo vaak en zo lang als je maar wilt of nodig hebt. Deze functie wordt vooral veel gebruikt door beginnende spelers, aangezien deze spelers op deze manier aan het spel kunnen wennen, zonder dat het ze geld kost. Er is namelijk niets meer zonde dan het verliezen van geld omdat je het spel niet snapt!