Spinata Grande

Spinata Grande is een gokkast die is gebaseerd op een Mexicaans thema. Het doel van de gokkast is dan ook het kapotslaan van een pinata! In deze gokkast zal je veel leuke features vinden die het spelen van deze gokkast spannend houden. Zo zijn er zogenaamde Kolossale Symbolen, Kolossale Wilds en is er een Mini slot feature. Allemaal functies die het spelen van deze gokkast leuker maken, en bovendien bieden ze je extra kansen op winst.

 

Inzet en winlijnen

De gokkast Spinata Grande beschikt over 5 rollen en 3 rijen. Dit komt neer op 15 symbolen die je tot je beschikking hebt, waarmee je winnende combinaties dient te maken. Er wordt altijd gespeeld met 20 actieve winlijnen bij Spinata Grande. Dit aantal is door jou niet aan te passen. Het is belangrijk dat je weet met hoeveel actieve winlijnen je speelt. Het is namelijk zo dat je alleen kunt winnen bij het maken van een combinatie op een actieve winlijn. Ook zet je geld in per winlijn. Bij Spinata Grande is dit aantal dus vastgesteld op 20. Dit houdt in dat je minimaal 20 cent moet hebben voor het spelen van een ronde op deze gokkast. De inzet kan oplopen tot maximaal 200 euro. Dit komt omdat je de muntwaarde en het aantal munten per winlijn kunt instellen.

Bonusfuncties en free spins op Spinata Grande gokkast

Dan nu iets meer informatie over de extra features die te gebruiken zijn bij de Spinata Grande Gokkast. De kolossale symbolen zijn erg handig. Ze kunnen een vorm hebben van 2 bij 2 of van 3 bij 3. Dit verhoogt de kans op het maken van winst natuurlijk aanzienlijk, aangezien op 3 rijen op rij hetzelfde symbool is! Er zijn ook kolossale wilds, en die zijn helemaal handig, aangezien wildsymbolen het symbool aannemen wat op dat moment het beste is voor jouw winst. Ook kun je in een bonusgame komen bij deze gokkast, de Mini slot feature. In deze game kun je free spins en munten winnen. Al met al is er genoeg te doen in deze gokkast, en kun je op veel manieren winst maken.