Koi Princess

NetEnt heeft zich weer van zijn beste kant laten zien met de gokkast Koi Princess. Deze gokkast heeft een erg mooi thema, gebaseerd op de Japanse cultuur. Dit thema zie je terug in erg veel elementen. Zo herken je de muziek gelijk als iets Aziatisch en ook zijn de symbolen op een Japanse manier vormgegeven.

 

Naast de mooie visuele aspecten kun je natuurlijk ook gewoon lekker spelen op deze gokkast van NetEnt. Met een uitbetalingspercentage van 96.23% weet je zeker dat je genoeg winst kunt maken. Ook kun je bij Koi Princess in een soort bonusgame komen, waar je nog veel meer geld kunt winnen. Op deze pagina zullen we je uitleggen wat je kunt verwachten van de gokkast Koi Princess.

Inzet en winlijnen

Allereerst moet je weten dat je bij Koi Princess speelt met maximaal 20 winlijnen. Deze winlijnen zijn geplaatst over 5 rollen en 3 rijen, zoals je wel vaker ziet bij de moderne gokkasten. Op deze rollen kunnen de normale symbolen komen, die winnende combinaties opleveren als je 3 of meer van hetzelfde symbool op een actieve winlijn hebt. Hoe langer de combinatie, hoe groter de winst. Je kunt ook speciale symbolen krijgen. Wildsymbolen en bonussymbolen bijvoorbeeld. Wildsymbolen zijn een soort jokers, en bonussymbolen kunnen free spins opleveren.

Bonusfuncties en free spins op Koi Princess gokkast

Dan kun je ook nog eens gebruik maken van de zogenaamde Bonus bet feature. Deze dien je te activeren voordat de ronde aanvangt. Activeer je de feature, dan wordt de kans op winst vergroot, net als de kans op het winnen van free spins. Wel is het zo dat je meer geld moet inzetten per ronde, als je de feature hebt geactiveerd. Je kunt bij Koi Princess de inzet laten oplopen van 20 cent per ronde tot 200 euro per ronde! Zo weet je zeker dat er voor jou het ideale inzetniveau tussen zit. Koi Princess is natuurlijk ook gratis te spelen. Op deze manier kun je wennen aan hoe het spel werkt, en kun je het ideale inzetniveau ook proberen uit te vinden.