Jimi Hendrix

Jimi Hendrix is een zeer bijzondere gokkast, die over een aantal unieke features beschikt. Zo zijn er meerdere soorten free spins te verkrijgen en zijn er naast de normale wildsymbolen nog een aantal zeer bijzondere symbolen die je kunt krijgen op de rollen van het beeldscherm. Allereerst zullen we jullie echter de standaardinformatie over deze gokkast geven.

 

Inzet en winlijnen

Zo is het belangrijk om te weten dat deze gokkast bestaat uit 5 rollen en 3 rijen. Het aantal winlijnen waarmee je speelt is helaas niet aan te passen. Dit aantal staat namelijk vastgesteld op 20. Het aantal winlijnen waarmee je speelt is belangrijk om te onthouden. Alleen op de winlijnen kun je namelijk winnende combinaties maken. Logischerwijs maak je meer kans op winst als je speelt met meer winlijnen. Echter is het ook zo dat je meer inzet, als je speelt met meerdere actieve winlijnen. Dit komt omdat je per actieve winlijn een bepaald bedrag moet inzetten.

Bonusfuncties en free spins op Jimi Hendrix gokkast

Dan zullen we jullie nu een aantal van de speciale features van de Jimi Hendrix gokkast uitleggen. We beginnen bij de zogenaamde Purple Haze free spins. Als je 3 Purple Haze symbolen krijgt, ontvang je tussen de 6 en 12 freespins. Tijdens de freespins worden de volgende symbolen vervangen voor Wild symbolen: 10, J, Q, K en A. De Purple Haze symbolen kunnen naast deze feature ook nog voor andere winsten zorgen, als ze op de eerste rol terechtkomen. Naast deze feature is er ook nog de Coin Win feature. Als deze feature wordt gestart moet de speler 3 keer achter elkaar kiezen voor kop of munt. Heeft de speler het goed, dan wordt er een multiplier gestart die kan oplopen tot 30! De naam van deze gokkast doet natuurlijk al vermoeden dat het gaat om een gokkast met een bepaald thema, en het moet vermeld worden dat dit inderdaad het geval is. De rockster Jimi Hendrix is dan ook een van de symbolen, en ook kun je veel gitaren vinden tussen de symbolen van deze gokkast.