Golden Shamrock

De Shamrock is het nationale symbool van Ierland,wij kennen het beter onder de naam Klavertje drie. Toevallig is het klavertje drie het internationaal herkende symbool voor geluk. Iets wat niet geheel misplaatst is in een geweldige online gokkast als deze is. Het (in dit geval gouden) klavertje drie is ook altijd geassocieerd met een ander nationaal symbool van Ierland.

Een kabouter aan het einde van de regenboog met een pot goud, laat dat toevallig nog een overeenkomst zijn want deze online gokkast van Net entertainment is belooft exact hetzelfde. Kan jij het einde van de regenboog bereiken voor die fantastische Jackpot? Op de spoelen draaien voor een vrolijke achtergrond mooi getekende figuren van zakken met vermoedelijk geld er in. Biertjes, een accordeon, een pijp en een pot met geld. Op de achtergrond hoor je een rustgevend muziekje met getsjirp van vogels zodat je je bijna in een Iers veld waant.

Inzet en winlijnen

Golden Shamrock is voor iedereen toegankelijk omdat de minimum inzet twintig cent bedraagt. Maar voor zij waarbij het spel goed gaat is er ook de mogelijheid het bedrag op te schroeven tot een max van honderd euro. Je hebt elke ronde de mogelijkheid je inzetlevel en waarde van de munten aan te passen. Voor een kans op de hoogste uitbetaling is het wel handig om het maximale in te zetten.

Bonusfuncties en free spins op Golden Shamrock gokkast

Het symbool van het gouden klavertje drie doet dienst als de Scatter van Golden Shamrock. Rol je er drie of meer op je speelveld krijgt dan mag je beginnen aan de Free Spins bonusfunctie. Voor dat je de gratis beurten krijgt moet je één van die gouden klavertjes drie kiezen die zich dan omdraait en je het aantal gratis rondes vertelt maar nog belangrijke de waarde waarmee je winsten worden vermenigvuldigd, je kan maximaal een multiplier krijgen van vijf keer je winst. Krijg je tijdens deze gratis rondes nog meer Scatters, een minimum van twee dan krijg je meer gratis rondes en stijgt je mulitplier met één.