Ghost Pirates

Ghost Pirates is een fantastische keuze voor jouw online vermaak. Net Entertainment, een bedrijf dat al jarenlang pionier is in de gokwereld heeft zich gebogen over het geest piraat thema. En is met de super aangename, lucratieve en spannende online gokkast, Ghost Pirates gekomen. Ghost Pirates heeft 243 manieren om te winnen en vijf spoelen om regelmatige winsten zo goed als te verzekeren.

Jij bent deel van een spectrale piraten bemanning op zoek naar winst, laat je niet wegjagen door je vijanden en haal de buit binnen! Met strakke en duistere graphics en een enge soundtrack doet Ghost Pirates je denken dat je echt op het piratenschip zit. Op deze manier blijf je vast en zeker urenlang geboeid. Ghost Pirates biedt je veel variatie je kan zowel kleine winsten rapen als dikke potten binnenslepen. Op de spoelen draaien pistolen, kaarten, schatkisten, kruiken, dooshoofden, ankers, apen, medaillons en piraten rond. Op de achtergrond zie je de zee en een piratenschip dat je een beetje doet denken aan Davy Jones.

Ghost Pirates Inzet en winlijnen

De minimum inzet is vijfentwintig cent met een maximum van 62.50 per ronde. De Ghost Pirates gokkast hanteert 243 winlijnen dus je hoeft je geen zorgen meer te maken over het nauwkeurig uitkiezen van de juiste winlijnen. Mocht je willen dan kan je dit systeem afschaffen en overgaan op 81, 27, 9 en drie winlijnen maar dan nemen je kansen om te winnen ook af. Met vijf betniveaus en een vrij hand in de waarde van de munten ligt de controle compleet bij jou.

Bonusfuncties en free spins op Ghost Pirates gokkast

De piraat dient als joker en kan enkel op spoel twee en vier verschijnen, het neemt de plek in van een symbool wanneer het zo een winnende combinatie kan vormen. Drie of meer opeenvolgende schatkisten activeren de Free spins bonusfunctie. Alle winnende combinaties worden verdrievoudigd. Met drie schatkisten krijg je vijftien gratis beurten, per schatkist komt daar vijf beurten bij voor een maximum van vijfentwintig. De bonusfuncties in Ghost Pirates zijn dus een fantastische mogelijkheid om je stapel goud uit te breiden en heel veel actievolle uren door te brengen.