Geisha Wonders

De geisha wonders gokkast. Deze geweldige online gokkast hebben we te danken aan het software team van Net Entertainment een bedrijf dat vele jaren ervaring heeft in het maken van gokkasten van het hoogste niveau. Een spel gemaakt door Net entertainment belooft het hoogste van het hoogste qua spelplezier, spanning en natuurlijk mooie prijzen.

Deze simpele maar snelle online gokkast heeft dertig winlijnen, een joker, een geisha scatter en sterren voor de gigantische progressieve jackpot. Geisha Wonders is gemaakt in een Japans/orientaals thema met prachtige Japanse versieringen en allerlei snuisterijen die doen denken aan Japan. Zo draaien er waaiers, geisha’s, katten, bonzai bomen en lampionnen rond waarop in traditioneel kanji geschreven is. Omgeven in een typisch houten lijst en met een fantastische soundtrack op de achtergrond doet Geisha Wonders je wanen dat je in een prachtige Japanse tuin aan het ontspannen bent.

Inzet en winlijnen

Geisha Wonders bezit dertig winlijnen en een fantastisch grote progressieve jackpot. Per ronde kan je een minimum van één cent inzetten tot en met een maximum van zestig euro per ronde. Het maximum voor één winlijn is twee euro en het minimum ligt ook hier op één cent. Natuurlijk sta je vrij, zoals bij alle NetEnt online gokkasten om de inzet per individuele ronde te veranderen. Dankzij de heldere en duidelijke lay-out van het spel is het snel klaar duidelijk hoe je de inzet kan veranderen. Mocht je nog twijfelen over hoe alle winlijnen lopen dan is er altijd het hulp menu nog, deze kan je bereiken door op de knop paylines te drukken.

Bonusfuncties en free spins op Geisha Wonders gokkast

Met Geisha Wonders doe je automatisch mee aan twee gigantische progressieve jackpots. Je maakt een kans om de Wonder jackpot te winnen door vier jackpot sterren op een actieve winlijn te krijgen. Krijg je er vijf op een actieve lijn dan win je de grootste pot, de Mega Wonder Jackpot, voor een gigantische winst. Er is ook een Free Spins bonusfunctie die je activeert door drie of meer symbolen van een Geisha te rollen. Lukt dit dan krijg je aan de hand van de hoeveelheid sybolen tien, twintig of dertig gratis beurten tevens worden alle behaalde winsten verdubbeld