Frankenstein

De Frankenstein gokkast. Het leeft! Je hoort het ene gekke wetenschapper al bijna roepen op de achtergrond. Deze online gokkast van Net entertainment is gebaseerd op de film. Een culturele klassieker Frankenstein waarvan inmiddels vele verfilmingen van bestaat. Deze films waren op hun beurt gebaseerd op het boek van Mary Wollstonecraft dat voor het eerst in 1818 uitkwam. Deze online gokkast van NetEnt brengt zeker de spanning en actie uit die bekende film over naar het spel.

Met Frankenstein ben je gegarandeerd binnen een paar minuten verslingerd de spanning en vette buiten. Alles is in het werk gezet om dezelfde sfeer te maken die je in de film ook voelt. Donkere kleuren, onheilspellende geluidseffecten en ketens die overal hangen slagen hier uitstekend in. Op de spoelen draaien logo’s van Frankenstein, Fritz en het brein rond als ook de standaard set van aas, koning, vrouw, boer en tien. Frankenstein heeft vijf spoelen en twintig winlijnen en geeft je monsterachtige winsten.

Inzet en winlijnen

Met twintig winlijnen en een minimum inzet zo laag als 0.01 cent kan iedereen dit spel spelen, er is voor elke soort speler dat gene waar hij of zij op zoek naar is. Met een maximum van honderd euro per ronde is er ook voor de jackpot jagers wat wils. Zoals met alle online gokkasten van NetEnt staat het de speler vrij de inzet en waarde van de munten aan te passen, hetgeen zelfs heel gemakkelijk kan.

Bonusfuncties en free spins op Frankenstein gokkast

De gokkast Frankenstein heeft geen bonusfunctie spel maar dat mag de pret niet drukken want het reguliere spel is meer dan spannend genoeg en heeft een paar interessante bonusfuncties. Het scatter symbool is een windmolen en als je daar drie of op willekeurige plekken op het bord krijgt dan wordt je beloond met tien gratis rondes en een bonus, je initiële inzet maal een getal. Alle winsten behaald tijdens de gratis rondes worden maximaal maal vijf gedaan. Deze bonusfunctie is zeker prettig wanneer je vet wil scoren. Tijdens deze functie zijn er ook vuur jokers die twee of meer naburige logos verandert in jokers voor nog meer kans om te winnen.