Fortune Teller

De Fortune Teller gokkast. Met deze mysterieuze online gokkast neemt het software team van net entertainment ons mee naar de obscure wereld van rondreizende performers. En dan specifieker de waarzegster. Een mysterieus persoon die heel goed is in het scheppen van een even mysterieuze aura. En die van haar glazen bal, tarrot kaarten en andere tekenen gebruikt maakt om jouw toekomst te voorspellen.

De Fortune Teller gokkast ziet er fantastisch uit en maakt het meeste van deze mysterieuze aura door zijn gave art style en goede soundtrack en geluidseffecten, op de achtergrond vind je de mooi versierde wand van een caravan. De aas, koning en vrouw zijn gemaakt op een tamboerijn en de boer en tien zijn weergegeven op tarot kaarten. Verder zijn er plaatjes van een zwarte kat, een caravan en een paard te vinden. Dit spel geniet van een duidelijke lay-out waardoor alles makkelijk te vinden is en je je direct in het spel kan storten. Het spelgemak wordt nog verder verhoogd met een automatische spelfunctie waarmee je een pauze van het manuele spel kan nemen.

Inzet en winlijnen

Met Fortune Teller ben jij altijd in controle over hoeveel geld je in zet, via simpele knoppen kan je de waarde van de munten en het inzetniveau zo aanpassen. Dit is allemaal heel makkelijk te doen zodat niks e afleidt van jouw spelervaring en het behalen van de maximale winst. Een winnende combinatie wordt enkel uitbetaald als die op een winlijn zit en dan van links naar rechts. Enkel de hoogste winst op een actieve winlijn wordt uitbetaald.

Bonusfuncties en free spins op Fortune Teller gokkast

De bonusfunctie start wanneer je drie of meer waarzegsters op het bord hebt staan. Daarna verschijnt er een apart scherm waarop kaarten liggen die je moet omdraaien voor extra bonussen maar wanneer de je de dood kaart omdraait is het spel afgelopen. Krijg je drie of meer Scatter symbolen dan krijg je twaalf gratis beurten en een vermenigvuldiging van je winst. Daarnaast is er ook een joker die je enorm kan helpen met het behalen van regelmatige winsten.