Alien Robots

Met trots brengt NetEnt ons deze spannende Alien Robots online gokkast bomvol met interessante functies, snelle actie en mooie winsten. Deze gokkast zal voor alle fans van van science fiction, robots en de ruimte als muziek in de oren klinken. Het software team van van NetEnt heeft voor deze online gokkast buitenaardse robots genomen als thema. Een stijl die ze succesvol hebben geïmplementeerd in deze gokkast door middel van een overtuigende artstyle. En geluidseffecten die perfect passen bij de sfeer die ze willen maken voor deze online gokkast. Alien Robots wordt gespeeld vijf spoelen waar strak geïllustreerde afbeeldingen ronddraaien in een cartoonachtige stijl. Onder andere te zien zijn verschillende soorten en anders gekleurde robots, de koning, aas, koningin, boer en twee speciale symbolen de scatter en de joker.

Inzet en winlijnen

Alien Robots beschikt over een unieke functie waarbij je zelf kan kiezen hoeveel winlijnen je wil gebruiken, nu is dit op zich niet heel erg apart buiten het feit dat je er ook voor kan kiezen om alle 243 mogelijkheden te selecteren. Er is dus volledige controle over de hoeveelheid winlijnen die je kiest, hoe meer winlijnen hoe groter de kans is. Dat je regelmatig de ronde beëindigt met een mooie winst. Daarnaast krijg je ook controle over de waarde van de munten en de hoeveelheid inzet. De speler kan dus ten alle tijden bepalen hoeveel hij of zij bereid is in te zetten op één ronde. Zet je hoog in dan loop je dikwijls weg met een vette buit.

Bonusfuncties en free spins op Alien Robots gokkast

Alien robots is een zeer snelle en simpele online gokkast maar daar is hij niet minder om, de bonusfuncties zijn vrij basic maar bieden wel fantastische mogelijkheden om te winnen . Als je genoeg geluk hebt om drie of meer Scatters op je speelveld te krijgen gaat de Free Spins bonusfunctie van start. Bij deze bonusfunctie krijg je een leuk aantal gratis beurten en een kans om veel geld te verdienen. Een fijne bijkomstigheid is dat tijdens deze gratis beurten de jokers transformeren in een plakkende joker waardoor ze voor een extra ronde blijven hangen, dit is natuurlijk enorm voordelig voor de speler.