Multi Player gokkast

De Multi Player gokkast is logischerwijs te spelen met meerdere spellen of met meerdere mensen. Dit hangt geheel van de situatie en persoon af. Het is bedacht om alleen te spelen op meerdere gokkasten tegelijk zodat je het speelplezier en de win kansen kon optimaliseren. Toch bepaalt de persoon uiteindelijk zelf wat hij ermee doet. Het spel is zo opgezet dat er twee gokkasten naast elkaar passen en je dus op twee gokkasten tegelijkertijd kunt spelen. Daarnaast is het nog eens mogelijk om je winst te vergroten door je inzet te verhogen. De prijzen worden hierdoor meer waard en je spel krijgt toch meer inhoud wanneer je om meer geld speelt.

Inzetten en aantal lijnen

Het inzetten gebeurt door middel van credits die te koop zijn met het geld op je account. Deze credits zet je vervolgens in bij de gokkast en voila je bent aan het spelen. Deze credits zijn ook je uiteindelijke prijs dus het is zaak om er zoveel mogelijk op te sparen. De gokkast bestaat uit twee gokkasten met elk drie rijen waar vijf win lijnen in zitten. Dat betekent dat in bijna elke rechte lijn een winnende combinatie mag zitten. Alleen bij de verticale lijn is dit niet mogelijk. Per gokkast wordt er ingezet en dit gebeurt altijd met een minimum van twee credits maar dit kan de speler zelf nog verhogen tot vijf, tien, twintig of zelfs veertig credits.

Extra opties op Multi Player gokkast

De extra optie van de Multi Player gokkast is dat je kan spelen met twee gokkasten op hetzelfde moment. Toch heeft het casino nog een extra verrassing in huis. Je kan namelijk ook zelf de hoogte van je inzet en daarmee de hoogte van je eventuele prijzen bepalen. Op deze wijze kan je dus zeer goed combineren en op de ene gokkast met meer geld spelen dan op de andere. Zo is spreiden zeer gemakkelijk en is het spel nog leuker.