Triple Action gokkast

Triple Action kan u tot wel drie keer meer plezier gunnen dan bij normale gokkasten. Er is bij de topgame de mogelijkheid tot het inzetten van vijftien credits. Maar dit geeft wel de gelegenheid om het triple action symbool te draaien die je op de gedraaide combinatie een payout van keer drie geeft. Mocht het zo zijn dat je geen combinatie hebt, dan blijft hij staan voor drie beurten. Dat is dus een dikke vette kans op een uitbetaling van keer drie op je oorspronkelijke winstbedrag. Het spel is verder zeer herkenbaar ingedeeld met een basisgame en een topgame van beide drie rijen.

Geldinleg en speellijnen

De basisgame vereist een inleg van een credit terwijl er bij de topgame wel 5 of vijftien credits nodig zijn. Om mee te mogen doen met de topgame moet je wel meer inleggen maar dat betekent ook wel dat je meer kan winnen. Er is namelijk de mogelijkheid om drie keer je combinatie te winnen. Een credit is genoeg bij de basisgame en alles wat je hier wint kan worden overgeheveld naar de topmeters. Deze topmeters zijn te gebruiken bij de topgame en zo kan je sparen bij de basisgame tot je hier kan meedoen. De basisgame kent een enkele horizontale speellijn. De topgame kent maar liefst vijf speellijnen en dus zijn de kansen hier veel beter.

Extra opties Triple Action gokkast

De extra opties bij triple action zijn de verdriedubbelaar bij de topgame en de kop of munt optie bij de basisgame. Bij de topgame kan je bij het draaien van het Triple Action symbool drie keer het bedrag van de winnende combinatie ontvangen. Bij de basisgame is de extra optie iets simpeler. Hier krijg je te maken met een winst waar je alles of niets meer kan spelen. Je kiest kop of munt en als je het goed hebt. Verdubbel je je winst en als je het fout hebt verspeel je alles.