Simply Wild gokkast

Een spel waar de keuze voor het spelen met of zonder ster je kan maken of breken. Deze ster geeft toegang tot de wereld van de mystery prijzen en kan ervoor zorgen dat je met een risicovolle inzet een heleboel geld wint of verliest. Deze optie is toegevoegd voor de echte waaghals en maakt het spel alles behalve vriendelijk. Er staat veel op het spel en er wordt hard en wild gespeeld. Het spel kan constant alle kanten opvliegen. Dit is natuurlijk bij veel gokkasten zo maar Simply Wild is hier wel een extreem voorbeeld van. De ideale gokkast voor wie wel een gokje durft te wagen.

Geldinleg en speellijnen

Het is mogelijk om mee te spelen indien je credits inzet. Deze credits zijn te krijgen via het geld dat op je speel account staat. Met dit geld kan je credits voor de gokkasten kopen en deze zijn vervolgens in te zetten bij het spel. Het basis spel bestaat uit een enkele horizontale lijn over de middelste lijn. De winst die je hier bepaalt kan je vervolgens inzetten bij de topgame. Deze game is alleen te spelen wanneer je meer credits inzet. Het is hier echter wel zo dat je meer winkansen hebt omdat je met vier rijen te maken krijgt.

Extra opties Simply Wild gokkast

Simply wild biedt veel extra’s. Een van de extra’s is de bekende gamble knop waar je kan kiezen of je je winst wil verdubbelen of verspelen. Je kiest hier kop of munt en het apparaat bepaalt de uitkomt. Hiernaast heb je ook nog eens een topgame waar je met een hoge inzet kan meespelen. Met deze hoge inzet komt wel dat je een grotere win kans hebt en dat de prijzen ook nog eens twee keer zo hoog liggen. Alsof dat nog niet genoeg is is er ook nog de mogelijkheid om bij je basis game kronen te draaien. Deze kronen zijn vervolgens een mystery prijs waard, afhankelijk van het aantal kronen dat je draait.