Seven Hot gokkast

Een spannend maar vooral opwindend spel is de Seven Hot gokkast. Een spel waar je soms juist niet wil winnen omdat je zevens aan het sparen bent en extra prijzen zou willen pakken. Toch kan het winnen van een kleine prijs je kansen op grotere prijzen zomaar vergooien wat het spel uniek maar soms bovenal frustrerend maakt. Het is de bedoeling dat je in je middelste rij drie zevens van de zelfde kleur spaart. Maar pas op! De gespaarde reeks wordt teniet gedaan wanneer je ook maar iets kleins wint bij het basis spel. Alles wat je hebt opgespaard kan met de kleinste winst al verdwenen zijn. Een top game die nieuw leven blaast in de grote verscheidenheid aan top games bij gokkasten.

Geldinleg en speellijnen

Seven Up wordt gespeeld met credits. Deze credits worden niet gelijk gesteld aan je eigen geld op je account maar deze moet je kopen met dit geld. Wanneer je een account hebt blijven je bestaande credits gewoon staan en hoef je niet telkens nieuwe credits aan te schaffen. De speellijnen in de basisgame zijn hetzelfde als bij de gebruikelijke gokkasten. Ze bestaan uit drie rijen die zowel recht als kris kras bespeeld kunnen worden. Deze speellijnen zijn zeer bekend voor mensen die vaker spelen met gokkasten. Afhankelijk van je inzet speel je met een, twee of drie rechte lijnen. Spelers die hun inzet verhogen komen nog eens in aanmerking voor de schuine lijnen.

Extra opties Seven Hot gokkast

Seven Hot heeft een extra optie die uiteraard in verband staat met de naam. Bij het draaien van je basis game kan je elke zeven die in je middelste rij wordt gedraaid sparen. Bij het draaien van drie dezelfde kleuren zevens krijg je een extra prijs. Je dient echter wel in de tijd tussen deze zevens niets meer te winnen. Wanneer je ook maar iets wint verdwijnen de gespaarde zevens als sneeuw voor de zon. Naast deze optie kan je al je winsten nog eens verdubbelen met de gamble knop. Dit winstbedrag mag echter niet boven de 200 credits uitkomen.