Sea Battle gokkast

Zeeslag is ons allen welbekend. Een spel vol spanning en sensatie waar iedereen toch altijd blij van wordt. Sea Battle is een gokkast variant die je alleen speelt. Het spel blijft natuurlijk gelijk met een gokkast maar wanneer je veel geld inzet en risico durft te nemen dan bestaat er de mogelijkheid dat je de minigame “torpedo attack” vrijspeelt. Deze minigame lijkt erg op zeeslag en je moet hier dan ook de juiste lading met prijzen proberen te raken. Deze prijzen zijn zeer hoog en dus erg interessant om te raken. Een gokkast variant van zeeslag in zijn eigen (torpedo) huls gewikkeld.

Geldinleg en speellijnen

Bij gokkasten is het de bedoeling dat je met credits speelt en niet met het geld op je account. Dat houdt niet in dat je het geld op je account niet kunt gebruiken, integendeel. Dit geld heb je nodig om credits mee aan te kunnen schaffen. Deze credits zijn te gebruiken om te bepalen hoeveel je inzet en welk spel je daarmee speelt. Sea Battle kent vijf rijen waarin zowel de basis game als de top game in zijn verwerkt. De inzet bepaalt de hoeveelheid rijen en prijslijnen die je gebruikt per spel en dus vergroot je je kans op een prijs naarmate je je inzet verhoogt. Deze lijnen zijn zowel horizontaal als verticaal en diagonaal.

Extra opties Sea Battle gokkast

Spelers die ervoor kiezen om twintig credits in te zetten en erg veel risico te nemen tijdens het spel kunnen ook rijkelijk beloond worden. Er is namelijk de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de bonusgame genaamd Torpedo attack. Deze minigame heeft prijzen van ten minste honderd credits en dit kan dus zeer goed uitpakken. Je doet mee wanneer er op de wielen vijf vlaggen te zien zijn. Dat betekent dat je mee gaat doen met de zeeslag equivalent op de online gokkast. Je krijgt hier de kans om met torpedo’s op doelen te schieten. In deze doelen zitten credits of ze zijn leeg. Wanneer je een prijs raakt mag je doorgaan maar wanneer je een leeg doel raakt is het spel afgelopen.