Money Honey gokkast

Een absolute klassieker onder de gokkasten is Money Honey. Deze populaire gokkast is voor het eerst verschenen in 1990 en is nog steeds het spelen waard. Het flitsende design en het spannende spelverloop nodigen erg uit om Money Honey te spelen. In deze tekst geven we je meer informatie over deze aantrekkelijke gokkast. We beginnen met informatie over de inzet en het aantal speellijnen van deze gokkast. Vervolgens worden de extra opties zoals het bonusspel van Money Honey onder de loep genomen.

Geldinleg en speellijnen

Een belangrijk aspect van iedere gokkast is natuurlijk de geldinleg of inzet waarmee je op de gokkast speelt. In Money Honey kun je met een zeer lage inleg van 10 cent al een spin spelen. Als je liever met wat meer geld speelt kun je natuurlijk ook je inzet verhogen. Met een hogere inzet zijn natuurlijk ook je mogelijke winsten groter. De hoogste geldinleg waarmee je Money Honey kunt spelen is 2 euro per spin. Het aantal winlijnen in het basisspel is in tegenstelling tot de inzet niet variabel. Het basisspel van Money Honey bevat
9 symbolen verdeeld over 3 rijen met 1 winlijn in het midden. De winsten die je in het basisspel kunt maken staan in de uitbetalingstabel op de gokkast. De maximale winst in het basisspel is 200 credits oftewel 20 euro.

Extra opties Money Honey gokkast

Net als veel andere gokkasten heeft ook Money Honey een aantal extra opties. De gamble functie is er daar een van. Deze functie wordt actief bij iedere mogelijke winst op de gokkast. Als je de gamble functie gebruikt kun je de winst verdubbelen door voor Money of Honey te kiezen. Het money en honey symbool zijn te zien aan de rechterkant van de gokkast. Een andere leuke extra optie van de Money Honey gokkast is het bonusspel. Het bonusspel kun je starten als je daarvoor genoeg credits op de moneymeter hebt staan. Het bonusspel is te spelen vanaf 5 credits oftewel 50 cent per spin. In het bonusspel heb je in tegenstelling tot het basisspel de kans om combinaties te vormen over meerdere winlijnen. De kans op mooie winsten is dan ook groter in het bonusspel!