Kings Club gokkast

Kings Club is wederom een erg mooie gokkast die is gemaakt door de ontwikkelaars van Simbat. Deze ontwikkelaars blinken al jarenlang uit in het maken van gokkasten die lijken op fruitautomaten. In de online casino’s zijn er heel erg veel van dit soort gokkasten te vinden, en het leeuwendeel ervan s gemaakt door Simbat. Mede hierdoor weet je zeker dat, bij het openen van een gokkast van Simbat, je hebt gekozen voor kwaliteit. Ook deze gokkast bestaat als het ware uit 2 delen. Je hebt een basisspel waarin je op een standaard manier speelt, en je hebt een vervolggame. Iets wat kan worden gezien als een soort bonusgame. Op deze pagina zullen we je vertellen wat het verschil is tussen deze 2 spellen, en nog meer nuttige informatie over deze mooie gokkast van Simbat

Geldinleg en speellijnen

In het basisspel van de gokkast Kings Club speel je met 1 credit per spin. Dit komt door het feit dat er wordt ingezet per actieve winlijn. In het basisspel kun je slechts met actieve winlijn spelen. Er zijn 3 rollen en 3 rijen waarop je speelt. Het is de bedoeling dat je een combinatie maakt van 3 dezelfde symbolen, op een actieve winlijn. In het basisspel is dit dus simpelweg van links naar rechts, in het midden van de rijen. Als je de clubgame wilt spelen, gebeurt dat op de dezelfde rollen als het normale spel. Echter zet je dan een stuk meer in. Je kunt er of voor kiezen om met 4 credits per ronde te spelen, of met 20. Als je kiest voor deze inzet, gelden er een stuk meer actieve winlijnen. De kans op het maken van winst is dus een stuk groter.

Extra opties Kings Club gokkast

Kings Club heeft een een extra functie, de zogenaamde auto hold knop. Deze knop houdt een rol of 2 rollen vast die bij de volgende spin de kans op het maken van een winnende combinatie sterk vergroten. Dit is erg handig, en gebeurt automatisch. Als je niet wil dat de rollen worden blijven vastgehouden, kan je ervoor kiezen om op de reset knop te drukken. In dat geval gaan alle rollen weer draaien. Leuk om te weten is het feit dat je deze gokkast gratis kunt spelen. Als je het spel opent en drukt op ‘play for fun’ kun je in gaan zetten met een soort oefengeld. Je krijgt 10 euro, en dit geld kun je gebruiken om te wennen aan de manier van spelen.