Jolly Joker gokkast

Jolly Joker is een gokkast die Simbat heeft gemaakt. Deze gokkast heeft een leuk thema, met een grote joker als symbool dat staat voor het gehele thema. De gokkast is niet opgedeeld in 2 delen, zoals de meeste klassieke fruitautomaten. Er wordt slechts gespeeld op 3 rollen en 3 rijen. Het is echter niet zo dat er helemaal geen vervolgspel is bij deze gokkast. Het vervolgspel wordt echter gespeeld op dezelfde rollen als het basisspel. Simbat maakt al jarenlang heel erg veel gokkasten. De meeste gokkasten die Simbat maakt zijn gokkasten in de vorm van een fruitautomaat. Heel veel van deze gokkasten komen uiteindelijk terecht in het Eurocazino.

Geldinleg en speellijnen

De gokkasten van Simbat in het Eurocazino zijn vaak een aantal rondes gratis te bespelen. Dit geldt ook voor deze gokkast, je kunt deze gokkast namelijk bespelen met een bedrag van 10 euro. Dit bedrag is dan fictief, en hiermee kun je geen geld winnen. Dit bedrag is er alleen om te oefenen. Als je wel geld in wilt zetten, kun je storten via iDEAL of via je telefoon. Het basisspel van deze gokkast wordt gespeeld met 1 credit per actieve winlijn, en aangezien er maar 1 actieve winlijn is bij het basisspel wordt elke ronde met maximaal 1 credit per ronde gespeeld. Je kunt het aantal credits dat is gewonnen in dit spel op de spaarbank laten staan, doe je dit, dan kun je die credits inzetten in het vervolgspel. In het vervolgspel kunnen grote prijzen worden gewonnen. Ook is de inzet een stuk hoger, dit is belangrijk om in je achterhoofd te houden.

Extra opties Jolly Joker gokkast

Een van de extra opties van deze gokkast is dus het vervolgspel. In dit spel speel je of met 5 of met 10 credits aan inzet per ronde. Je inzet is dus een stuk hoger, maar je speelt ook met meer actieve winlijnen per ronde. De kans op winst is dus ook een stuk hoger. Een andere functie van deze gokkast is de joker. Als je 2 of meer jokers op de rollen krijgt, ontvang je een mystery price. Deze kan oplopen tot maximaal 200 credits!