Hot & Cold

Hot & Cold is een gokkast die heel erg populair is sinds een paar maanden tijd. Dit komt doordat Hot & Cold heel erg mooi is, en ook heel goed werkt. De gokkast is vrij simpel te begrijpen, en beschikt ook niet over al te veel opties. De gokkast beschikt over 2 delen. Je hebt een basisspel en een soort bonusgame. Als je een aantal keer achter elkaar hebt gewonnen op het basisspel, mag je door naar het vervolgspel. Hier wordt vervolgens gespeeld met hogere inzetten. Hot & Cold is gemaakt door Simbat, en je kunt deze gokkast vinden in het Eurocazino. De gokkast ziet eruit als fruitautomaat, dat je misschien nog kent uit een of andere bar of café. De gokkast biedt veel kans op het maken van winst, en op deze pagina zullen we je precies vertellen wat je wel en niet moet doen voor het maken van winst.

Geldinleg en speellijnen

Allereerst is het belangrijk om te vermelden dat de gokkasten van Simbat vaak gratis te spelen zijn, en dat is ook het geval met Hot & Cold in het Eurocazino. Als je gratis wilt spelen druk je simpelweg op de ‘play for free’ knop aan de rechterkant van je scherm. Je ontvangt dan 10 fictieve euro’s van het casino, waarmee je kunt gaan oefenen. Een paar rondes spelen met nep geld helpt toch vaak, dan weet je pas precies wat er van je verwacht wordt.

Extra opties Hot & Cold gokkast

Als je het bovenste spel wilt gaan spelen, moet je eerst 3 keer op rij hebben gewoon in het basisspel. Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per ronde. In het vervolgspel kan je spelen met 5 of 20 credits. Je speelt dan ook met meer actieve winlijnen, dus de kans op het maken van winnende combinaties is ook een stuk groter. Ook kun je de winsten die je hebt gemaakt nog een keer proberen te vergokken. Je kunt kiezen voor ‘Heads or Tails’. Als je goed gokt wordt de winst verdubbeld, maar als je voor het verkeerde kiest is al je geld weg.