Holdtimer gokkast

Met de gokkast Holdtimer heeft producent Simbat wederom een erg mooie online gokkast gemaakt. Deze gokkast is onder andere te spelen in het Eurocazino. Deze gokkast heeft als voordeel dat hij heel erg overzichtelijk is. Zodra je de gokkast opent snap je eigenlijk al hoe hij werkt. Maar voor de mensen die het toch nog niet helemaal zeker weten hebben wij deze pagina gemaakt. We zullen jullie vertellen waar je op moet letten bij het spelen van deze gokkast. De gokkast bestaat uit 2 delen. Je hebt namelijk een basisspel en een vervolgspel. Allebei de delen bestaan uit 3 rollen en 3 rijen. Het is de bedoeling dat je winnende combinaties van symbolen maakt op deze rollen. Je kunt op het scherm zien hoeveel munten bepaalde combinaties opleveren.

Geldinleg en speellijnen

Je speelt het basisspel van Holdtimer de gokkast altijd met 1 credit per beurt. Elke credit heeft een waarde van 10 eurocent. Je speelt het basisspel dus altijd met 1 credit, en met een actieve winlijn. Je kunt dus maar op 1 enkele manier een winnende combinatie maken, van links naar rechts, door het midden. De kans dat dit gebeurt is niet heel erg groot, maar gelukkig zet je ook maar 10 cent in per keer. Je kunt bij deze gokkast ervoor kiezen om bepaalde rollen vast te zetten. Dit kan je bijvoorbeeld doen als je denkt dat de volgende ronde een grotere kans heeft op winst bij het laten staan van een bepaalde rol.

Extra opties Holdtimer gokkast

Als je genoeg munten verzameld hebt, kan je ervoor kiezen om te gaan spelen in het bovenste gedeelte van het spel. Als je dit doet maak je een stuk meer kans op het pakken van grote winsten. De inzet waarmee je speelt is ook een stuk groter. Je speelt namelijk of met 5 credits per ronde, of met 10. Als je speelt met 10, kan je ervoor kiezen om de bovenste rollen ook te laten staan. Als je kiest met 5 credits, kan dat alleen met de onderste rollen.