Gunsmoke gokkast

Gunsmoke is een soort gokkast die eigenlijk heel erg standaard is. Er zit niet te veel poespas aan, maar alles werkt gewoon zoals het moet en het is heel leuk om op te spelen. De gokkast is niet opgedeeld in 2 stukken, en er is dan ook geen bonusgame of iets dergelijks te spelen. De Gunsmoke gokkast bestaat alleen uit een basisspel. Het is dus allemaal niet te ingewikkeld, en het spel doet eigenlijk gewoon precies waarvoor het gemaakt is. Als je een gokkast zoekt die heel veel uitgebreide functies heeft, verwijzen we je door naar een ander fruitautomaat, maar voor de meeste mensen zal deze gokkast toch genoeg te bieden hebben.

Geldinleg en speellijnen

Je kunt op deze gokkast je niveau van inzet op een bepaalde manier aanpassen. Zo kun je namelijk kiezen voor het aantal credits dat je wil inzetten per spin. Je kunt kiezen voor 1 credit, voor 4 credits over voor 20 credits. Je kunt op het scherm precies zien hoeveel winst je kunt pakken voor elk niveau van inzet. Wel is het zo dat je altijd speelt met maximaal 1 actieve winlijn. De enige invloed die het verhogen van je credits per ronde dus heeft is de prijzen die je kunt winnen per winnende combinatie. Het is niet zo dat je een grotere kans hebt op winst als je kiest voor een hogere inzet. Dat is toch een beetje raar en iets wat wij niet helemaal snappen bij deze gokkast. Wel is het zo dat je deze gokkast ook gratis kunt bespelen. Dit werkt op een vrij simpele manier, als je aan de rechter kant van het scherm kiest voor “play for fun”, dan speel je met een bedrag van 10 euro. Dit bedrag is fictief, en je kunt er alleen mee oefenen.

Extra opties Gunsmoke gokkast

De enige extra optie die je hebt bij het spelen van deze gokkast is het feit dat je je winst kunt proberen te vermeerderen. Als je kiest op de ‘Heads or Tails’ moet je kiezen tussen kop of munt. Als je het goed hebt wordt de winst verdubbeld. Heb je het fout, dan ben je alle winst kwijt. Zeker het overwegen waard om een keer te doen, maar pas wel op anders maak je nooit winst!