Golden Oldie gokkast

Golden Oldie is waarschijnlijk een van de bekendste online gokkasten van het moment. Deze gokkast wordt erg veel gespeeld, en dat komt vooral door het feit dat de gokkast zo betrouwbaar is. Naast dit feit ziet de gokkast er ook heel erg goed uit. De gokkast is gemaakt door Simbat, en je kunt deze gokkast vinden in onder ander het Eurocazino. Simbat is de meester als het gaat om het ontwikkelen van gokkasten die lijken op fruitautomaten. Golden Oldie was een van de eerste producten van Simbat. Het spel is eigenlijk ook het prototype gokkast. Een basisspel en een soort bonusgame. Onder vind je het basisspel, en het vervolgspel bevindt zich aan de bovenkant van het scherm. Allebei de spellen bestaan uit 4 rollen en 3 rijen. Op deze pagina kun je alles vinden wat je wilt weten over deze gokkast.

Geldinleg en speellijnen

Om te beginnen zullen we je vertellen dat de gokkast gratis te spelen is. Met tien euro, die je krijgt van het online casino, kun je gaan proberen te winnen aan deze online gokkast. Als je wel wilt spelen met je echte geld, kan je storten via iDEAL, en ook je telefoon kun je gebruiken. Zoals gezegd zijn er in totaal 8 rollen die kunnen draaien, 4 boven en 4 onder. Als je kiest voor een inzet van 5 credits per spin, draaien er 3 rollen in totaal. Bij 10 credits draaien er 4. Bij 15 draaien er 7 en bij 20 draaien er 8. Alleen bij inzetten van 15 en 20 credits wordt het bovenste spel dus gebruikt. Bij een maximale inzet van 20 credits wordt er ook gespeeld met 20 actieve winlijnen.

Extra opties Golden Oldie gokkast

Je kunt bij het spelen van een ronde op deze online gokkast precies vinden hoeveel geld je kunt winnen met elke combinatie. Deze informatie staat namelijk heel groot op het scherm. Je kunt op een overzichtelijke manier zien hoeveel credits bepaalde symbolen opleveren. Dit is erg handig, en helpt de gebruiksvriendelijkheid van deze gokkast zeker omhoog. Voor degenen die Golden Oldie nog niet kennen raden wij zeker aan om een keer een gokje te wagen op deze gokkast. In het Eurocazino kun je deze, door Simbat gemaakte, gokkast vinden en gratis uitproberen!