Going Bananas gokkast

Going Bananas is een gokkast die te spelen is in het Eurocazino. De gokkast is gemaakt door Simbat, een ontwikkelaar die al jarenlang heel veel online gokkasten maakt. De meeste gokkasten die Simbat maakt zijn gebaseerd op klassieke fruitautomaten. Dat is ook het geval met Going Bananas. Naast het feit dat deze gokkast lijkt op een fruitautomaat, zijn de bananen ook een terugkerend thema, zoals je al wel zou verwachten na het zien van de naam. De gokkast is opgedeeld in 2 verschillende vlakken. Je hebt het basisspel, onderaan het scherm. Hier zijn 3 rollen en 3 rijen. Bovenaan het scherm is het zogenaamde vervolgspel. Hier wordt gespeeld met 4 rollen en 3 rijen.

Geldinleg en speellijnen

Het basisspel wordt gespeeld met 1 credit per spin. Een credit is 10 eurocent waard op deze gokkast. Je speelt bij het basisspel van Going Bananas met 1 actieve winlijn per spin. Je hebt dus niet heel veel mogelijkheden op het maken van actieve winlijnen. Je kunt aan de zijkanten van het scherm precies zien wat voor combinaties je moet krijgen voor het maken van winst. Als je winst hebt gemaakt, kun je deze winst proberen te verdubbelen. Dit doe je door te gokken op kop of munt. Bij een verkeerde gok is je winst weg, maar als je voor het goede hebt gekozen wordt de winst verdubbeld.

Extra opties Going Bananas gokkast

Nadat je genoeg credits hebt ontvangen, kun je het vervolgspel gaan spelen. Dit spel vind je aan de bovenkant van het scherm. Je speelt hier met meer actieve winlijnen en dus ook met meer inzet per ronde. Je kunt uit 2 opties kiezen, inzetten met 5 credits per spin of 20 credits per spin. Als je met 5 credits speelt worden alleen de eerste 3 rollen gedraaid en speel je met minder actieve winlijnen. Bij 20 credits worden alle 4 de rollen gedraaid. Op deze manier heb je het meeste kans op winst. Overigens is deze gokkast in het Eurocazino ook gratis te spelen. Gratis spelen werkt als volgt. Je krijgt van de makers van het spel een fictief bedrag ter waarde van 10 euro. Dit bedrag kan jij gebruiken om te oefenen. Als je een paar rondes hebt gespeeld, heb je het spel namelijk wat beter onder de knie. Als je wel geld wilt storten, kan dat via iDEAL of via je telefoon.