Go For Gold gokkast

Go For Gold is een gokkast die bestaat uit 2 delen. Deze gokkast is gemaakt door Simbat. Deze ontwikkelaar staat bekend als grote speler in de wereld van online gokkasten. Simbat heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van mooie gokkasten die lijken op authentieke fruitautomaten. Ook Go For Gold is hier weer een mooi voorbeeld van. Deze gokkast bestaat dus uit 2 delen, een basisspel van 3 rollen en 3 rijen, en een vervolgspel van 4 rollen en 3 rijen. De gokkast Go For Gold is tot in de puntjes uitgewerkt, en dat is te zien. Je kunt overal heel overduidelijk zien wat er verwacht wordt. Ook kun je overzichtelijk zien hoeveel munten elke winnende combinatie oplevert. Op deze pagina zullen we jullie wat informatie geven omtrent het spelen van deze gokkast.

Geldinleg en speellijnen

Allereerst willen we zeggen dat deze gokkast een aantal keren gratis te spelen is. Je krijgt van het Eurocazino namelijk een fictief bedrag van 10 euro. Dit bedrag kan gebruikt worden voor het oefenen van het spelen op deze gokkast. Het geld is niet uit te cashen en je kunt er ook geen echt geld mee winnen. Als je wel wilt spelen voor echt geld kun je geld storten via iDEAL of via de telefoon. Als je gaat spelen op het basisspel, speel je met 1 credit, en ook met 1 actieve winlijn. Dit houdt in dat je slechts op een manier een winnende combinatie kunt maken. Je kunt de waarde van de credits overigens niet aanpassen. Deze is vastgesteld op 10 eurocent.

Extra opties Go For Gold gokkast

Als je genoeg credits hebt gewonnen, kan je door gaan naar het vervolgspel. Dit vervolgspel speel je met een groter aantal credits per ronde. Je kunt spelen met 5 credits of 10 credits. Dit correspondeert met 5 of 10 actieve winlijnen. Je maakt dus een grotere kans op het maken van winnende combinaties. Er zijn een aantal speciale symbolen die zullen zorgen voor het winnen van extra credits. De gouden kroon levert bijvoorbeeld erg veel geld op. Deze gokkast van Simbat is te spelen in het Eurocazino en is zeker wel het overwegen waard.