Double Sixteen gokkast

Double Sixteen is een gokkast die overduidelijk is opgedeeld in 2 delen. Je ziet gelijk aan het spel dat het thema gebaseerd is op de klassieke fruitautomaten. De symbolen zijn in de stijl van allerlei soorten fruit. Het is een gokkast die is gemaakt door Simbat. Deze ontwikkelaar staat bekend om de klassieke fruitautomaten die te vinden zijn op het internet. De meeste online gokkasten die lijken op fruitautomaten zijn gemaakt door Simbat, en daarom weet je ook dat het met de kwaliteit van de producten wel goed zit. De gokkast bestaat zoals gezegd uit 2 delen, en de 2 delen bestaan elk uit 4 rollen en 3 rijen. Het onderste gedeelte wordt gezien als het basisspel. Hier begin je met spelen en probeer je winnende combinaties te maken.

Geldinleg en speellijnen

Je zet geld in per actieve winlijn. Je kunt kiezen voor het inzetten van 5, 10, 20 of 40 credits per ronde. Als je kiest voor 5, dan speel je alleen op de eerste 3 rollen van het onderste spel. Kies je voor 10, dan speel je op de eerste 3 rollen met 4 actieve winlijnen. Als je kiest voor 20 coins per ronde draaien alle rollen van het onderste spel, en speel je met 16 actieve winlijnen. Als je kiest voor 40 credits inzet per ronde, wordt er met 32 winlijnen gespeeld. De 4 rollen van het bovenstel spel draaien dan ook mee. Op deze manier heb je heel erg veel mogelijkheden op het winnen van geld.

Extra opties Double Sixteen gokkast

Er zijn niet heel veel extra opties bij het spelen op de Double Sixteen gokkast. Daarom zullen we het hier maar hebben over de mogelijkheden omtrent het inzetten van geld, en over het gratis spelen van een aantal rondes. Dit is namelijk een handige optie. Je krijgt van het online casino een fictief geldbedrag van 10 euro, wat je naar hartenlust kunt inzetten. Je kunt op deze manier lekker oefenen. Je kunt geld storten via iDEAL of via je telefoon. Allebei de manieren zijn erg veilig, je hoeft je over je geld geen zorgen te maken.