Deep Spinner gokkast

Deep Spinner is een relatief nieuwe gokkast die is gemaakt door Simbat. Simbat maakt al jarenlang gokkasten, en de meeste van de producten die zij afleveren zijn gokkasten die gelijkenissen hebben met ouderwetse fruitautomaten. Ook Deep Spinner is hier weer een voorbeeld van. Wel is het zo dat je kunt zien dat het een nieuwe gokkast is, en dat is positief bedoeld. Het thema is erg mooi uitgewerkt en de symbolen zijn er heel erg netjes uit. Er zijn 4 rollen en 3 rijen bij de online gokkast Deep Spinner. De meeste fruitautomaten waren 3 bij 3, dus dit is wel een verschil. Er zijn dus 12 icoontjes waar je winnende combinaties mee moet maken. Je hebt bij deze gokkast ook weer een basisspel en een vervolgspel. Deze 2 spellen worden op dezelfde rollen gespeeld. We zullen je precies uitleggen wat je moet doen voor bijvoorbeeld het bereiken van het vervolgspel.

Geldinleg en speellijnen

Als je voor geld wilt spelen op deze gokkast, kun je geld storten via je telefoon of via iDEAL. iDEAL is de veiligste manier van online betalen, dus je weet dat het met het geld wat je stort wel goed zit. Als je geen zin hebt om voor geld te spelen kun je ook een aantal rondes gratis spelen. Je hebt een speelbedrag van 10 euro gekregen. Geld dat alleen gebruikt kan worden voor oefening. Het is niet terug te storten. Je speelt het basisspel steeds met 1 credit per spin. Het basisspel wordt gespeeld met 1 actieve winlijn. Je hebt dus niet heel veel kans op het maken van een winnende combinatie.

Extra opties Deep Spinner gokkast

Als je genoeg geld hebt verzameld kan je naar het volgende gedeelte van de gokkast gaan. In dit gedeelte kan erg veel geld worden gewonnen. Deze zogenaamde club game wordt gespeeld met een inzet van 5 of 10 credits per spin. Je speelt met 5 actieve winlijnen. De kans op winst is dan ook veel groter. Alle mogelijke winsten kun je vinden aan de rechterkant van het speelscherm