Da Vinci gokkast

Da Vinci is een gokkast die is gemaakt door Simbat. Deze gokkast is heel erg mooi vormgegeven door de ervaren ontwikkelaars van dit bedrijf. Simbat maakt al jarenlang hele mooie gokkasten, die bovendien erg betrouwbaar zijn. Bij het openen van deze gokkast zie je gelijk dat het speelveld is opgedeeld in 2 delen. Je hebt onderste rollen en bovenste rollen. Allebei de delen bestaan uit 3 rollen en 3 rijen. In het onderste gedeelte wordt het basisspel van deze gokkast gespeeld. Hierin wordt gespeeld met een lagere inzet dan in het bovenste gedeelte. Het bovenste gedeelte wordt ook wel de club game genoemd. We zullen je op deze pagina uitleggen wat je moet doen om in de club game te komen, aangezien daar het meeste geld kan worden verdiend.

Geldinleg en speellijnen

Als je geld wilt inzetten op deze gokkast moet je geld storten, dit kan via je telefoon of via iDEAL. Je kan natuurlijk ook een aantal rondes gratis spelen. Je krijgt van de makers van deze gokkast een budget van 10 euro, dat gebruikt kan worden om te oefenen. Vooral voor de beginnende spelers is dit erg handig. Als je wel voor geld gaat spelen, speel je het basisspel voor 1 credit per ronde. Je speelt met 1 actieve winlijn per ronde. Dit houdt in dat je maar op 1 manier een winnende combinatie kunt maken. Deze winlijn loopt van links naar rechts, door het midden. Als je hier een winnende combinatie op maakt, kan je de winst die je hebt verdiend proberen te verdubbelen. Dit doe je met de gamble functie. Je kiest dan voor kop of munt. Als je wint is je winst verdubbeld, anders is je geld weg.

Extra opties Da Vinci gokkast

Als je genoeg credits verzameld hebt, kun je doorgaan naar het vervolgspel op de bovenste rollen. Je zet bij het vervolgspel 5, 10 of 20 credits in per spin. Het aantal actieve winlijnen is ook toegenomen van 1 naar 5. Je hebt dus een stuk meer kans op winst. Ook zijn er bepaalde wildsymbolen die je kunt krijgen bij het spelen op deze rollen. Deze wildsymbolen werken als jokers, en kunnen je dus grote winsten opleveren.